Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian airsal kit

<< < (12/16) > >>

kkihalic:
ohoho , ti si to i pokitao dole sve , bravo ^^ , cijeli spuh ili samo top ?? lijepo se čuje :D , zkj si rezao ovo kod magneta ?? to mi nije jasno hhh , kolko ide malac sa kitom i gljivom ??
sry kaj imam puno pitanja xD hh

ziloryder:

--- Citat: kkihalic - 21 Srpanj, 2011, 12:51:52 ---ohoho , ti si to i pokitao dole sve , bravo ^^ , cijeli spuh ili samo top ?? lijepo se čuje :D , zkj si rezao ovo kod magneta ?? to mi nije jasno hhh , kolko ide malac sa kitom i gljivom ??
sry kaj imam puno pitanja xD hh

--- Kraj citata ---

to je rezao zato da ima vise zraka da se bolje hladi..tako sam i ja napravio slicno

kkihalic:
hmm...a kj da ti nekaj uleti i slomi ti sva ona perca ?? to nebi bilo zgodno baš...jel barem funkcionalno ??
razor ja ti budem ukrao ideju sa kitanjem undertaila :D , nećeš se ljutit ?? :D

ziloryder:

--- Citat: kkihalic - 21 Srpanj, 2011, 12:57:11 ---hmm...a kj da ti nekaj uleti i slomi ti sva ona perca ?? to nebi bilo zgodno baš...jel barem funkcionalno ??
razor ja ti budem ukrao ideju sa kitanjem undertaila :D , nećeš se ljutit ?? :D

--- Kraj citata ---

A slusaj nije iskljucena ni ta mogucnost, zato vidi u mojoj temi imas sliku ja sam to prekrio onim "gradelama" od kompa, i da funkcionalno je zato jer se bolje hladi ;) osjeti se razlika

kkihalic:
hmm...zgodničko...to bi ja na mom mogo isto napravit i te " gradele" ili ti ga štitnik za vent na kompu hh , ofarbat u bijelo i ko sikira u med ;) , nego reci s čim si odstranio taj gornji dio ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju