Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian airsal kit
duka:
--- Citat: Razor - 18 Srpanj, 2011, 10:26:07 ---necu kupit sava mc6 nego pirelli sl26 100/80-10. valjda bi trebala pasat
--- Kraj citata ---
pasat ce ona svakako :)
Razor:
imam neki problem s baotianom :icon_scratch: . do 60 jako dobro ubrzava a krajnja mu je 65. kada idem niz dol ide nekakvih 68 i počne ići "dooo" "dooo" neznam kaj mu je. :'( ko da ga nešta duši. svječica je smeđe boje. dizna 90. iglica je točno na pola. danas mi stiže dizna 85 pa bum ju probal stavit. kad stavim diznu 100 stalno ide "dooo" "dooo" :dontknow:
animatrix:
koje rolice imas?
Zokaaa:
--- Citat: Razor - 19 Srpanj, 2011, 10:38:43 ---imam neki problem s baotianom :icon_scratch: . do 60 jako dobro ubrzava a krajnja mu je 65. kada idem niz dol ide nekakvih 68 i počne ići "dooo" "dooo" neznam kaj mu je. :'( ko da ga nešta duši. svječica je smeđe boje. dizna 90. iglica je točno na pola. danas mi stiže dizna 85 pa bum ju probal stavit. kad stavim diznu 100 stalno ide "dooo" "dooo" :dontknow:
--- Kraj citata ---
Tak je i kod mene.
Sve serijski osim CDI-a.
kkihalic:
smjesa vam nije dobra..poigrajte se sa tim diznama i na različitim položajima iglice...i ne zaboravite šaraf za zrak :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju