Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian airsal kit
Razor:
znači trebala bi pasat mc6. Ima još jedan problem: kada dam full gas vozi sekundu i onda zacukne kao da mu nečega fali. Inače org. dizna je bila 79 a sad sam stavil 90 i nejde baš dobro. Dao sam frendu da mi ju zbuši na 100. Valjda bu bilo dobro. :toothy11:
ziloryder:
--- Citat: Razor - 13 Srpanj, 2011, 23:09:59 ---znači trebala bi pasat mc6. Ima još jedan problem: kada dam full gas vozi sekundu i onda zacukne kao da mu nečega fali. Inače org. dizna je bila 79 a sad sam stavil 90 i nejde baš dobro. Dao sam frendu da mi ju zbuši na 100. Valjda bu bilo dobro. :toothy11:
--- Kraj citata ---
Probaj malo otvorit airbox..pokraj one rupe u koju ulazi zrak u airbox probij 2-3 rupe busilicom i vidi kako ce se ponasat ako nebude valjalo nije ih problem zacepit :icon_thumright:
duka:
ako imas 47mm klip onda ti ide dizna 88, a na 90 je vec tolko bogata da se davi nekad. na klipu 50 moze ic 90 i opet je malo bogatije al mu nesmeta, moze se vozit kako oce :)
samo pripazi da na airboxu nemas restrikcije i to je to
Razor:
još mi nitko nije odgovoril na pitanje jel bi trebala pasat mc6 :icon_scratch:
ziloryder:
--- Citat: Razor - 14 Srpanj, 2011, 11:09:31 ---još mi nitko nije odgovoril na pitanje jel bi trebala pasat mc6 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Paše bez problema :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju