Tehnički kutak > Blokade
blokada na silverstonu
irud_os:
sad bio kod kolege da pogleda dal ima na variomatu, nema poklopac kao na onom videu
znaci jedino ostaje cdi
molim vas nek mi netko javi dali se moze staviti CDI od baotijana koji nije elektronski blokiran
hvala
zvonkec_92:
--- Citat: irud_os - 08 Svibanj, 2012, 16:42:52 ---sad bio kod kolege da pogleda dal ima na variomatu, nema poklopac kao na onom videu
znaci jedino ostaje cdi
molim vas nek mi netko javi dali se moze staviti CDI od baotijana koji nije elektronski blokiran
hvala
--- Kraj citata ---
naravno da moze samo sa tim neces nista promijenit
irud_os:
--- Citat: zvonkec_92 - 08 Svibanj, 2012, 20:43:25 ---naravno da moze samo sa tim neces nista promijenit
--- Kraj citata ---
nemoj mislit da se pravim pametan ili nesto
ali ako baotianov cdi nije elektronski blokiran a od silverstona je posto baotian ima zicu za odrezat a silverstone ne
ako razumijes sto hocu reci
zvonkec_92:
--- Citat: irud_os - 09 Svibanj, 2012, 21:02:35 ---nemoj mislit da se pravim pametan ili nesto
ali ako baotianov cdi nije elektronski blokiran a od silverstona je posto baotian ima zicu za odrezat a silverstone ne
ako razumijes sto hocu reci
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: aj zamjeni pa javi rezultate.ja ti kazem da sa tim neces nista dobit,a ti zamjeni pa da vidimo...bas me zanima sta ce bit :p
irud_os:
--- Citat: zvonkec_92 - 09 Svibanj, 2012, 21:56:22 --- :icon_thumright: aj zamjeni pa javi rezultate.ja ti kazem da sa tim neces nista dobit,a ti zamjeni pa da vidimo...bas me zanima sta ce bit :p
--- Kraj citata ---
vrijedi probat
prije da ce bit kako ti kazes nego kako ja
al bolje probat za besplatno nego odma kupit
hvala puno na pomoci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju