Tehnički kutak > Blokade

blokada na silverstonu

<< < (8/12) > >>

karambaVK:

--- Citat: roby99 - 19 Studeni, 2011, 18:54:04 ---Može li mi netko reći koi je tvornicki remen na silvertonu ja mislim da je 669-18.1? jesam u pravu?

--- Kraj citata ---

To su ti dimenzije za QT 9, onaj sa 10" kotačima.
788 remen će ti biti predugačak, jer je to za QT12 (Tanco, Rocky, Hero..) koji imaju tzv. "long block".
Devil ima nekakvu glupavu kombinaciju kratkog i dugog bloka, a najsličniji je mašini od Kymca Agilitia 50, na koju ide ovaj remen 723 dužine.

Ako ti ostavlja crnu crtu negdje na variomatu, onda ti se remen ne diže dovoljno, tj. kratak remen ili blokada na piksni variomata.

roby99:
pa je li remen 723 njegov tvornicki ili skroz od nekog drugog motora a da pase i Silverstonu?
hoce li mi netko dati odgovor hitno mi je!!!???!

luna500rr:

--- Citat: roby99 - 19 Studeni, 2011, 20:29:37 ---pa je li remen 723 njegov tvornicki ili skroz od nekog drugog motora a da pase i Silverstonu?
hoce li mi netko dati odgovor hitno mi je!!!???!

--- Kraj citata ---

devil 50 - 729x18 bando, na servisu stavljaju zamjenski 723x17.5 i tu se gubi dlaku krajnja
devetka - 676x18 bando, opet na servisima stavljaju neki jeftiniji remen 669 mislim...

na devila je dug remen od minarellija al pase od piaggio zipa ili jos bolje od pgo masina, stim da se treba pazit da se uzme bas 735 remen koji ide original na pgo...

po pitanju blokada na silverstonu, ima komadic na karburatoru kojeg obicno skinu na servisu, katalizator u spuhu pregori u roku naglo pa se nanj ne obaziri, a ako ide slabo a ima kompresije, ocisti karburator i postelaj ventile...

roby99:
remen sam sredio, a sto se tice blokade ne kuzim kakav komadic se na karburatoru skida?

kkihalic:
ne komadić , nego šaraf ispod poklopca membrane , znači odšarafiš ona 2 šarafa i ispod toga ti je mali šaraf i njega izvadiš i to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju