Općenito > Generalno o skuterima
Speedfight3 vs. Sr50 Street
Iwo SR Tuono:
Pežo svojom ljepotom nemoze nadomjestit nedostatak za piaggio masinom i kvalitetom koju sr ina
Pug je mejd in kina i jos kad one blesave blokove krenes tunirat to je kajla
Miki-speedy:
--- Citat: vktr - 05 Srpanj, 2011, 13:35:52 ---ne kužim kak sad, na ovom sajtu kaj je stavio ima slika i od stare i od nove srke, a
kak ti to misliš zadnji od stare prednji od nove??
kaj ima nova stara srka za kupit?
--- Kraj citata ---
Hahhahahahhahhaha :laughing7:
Swimmer1:
--- Citat: Pupo - 05 Srpanj, 2011, 13:49:29 ---Pa to je onda stara SRka i to je to. Ja sam mislio da je to neka kemija kad sam vidio te slike na službenim stranicama.
Što se tiče brzinomjera, kakve veze ima što mjeri do 80? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma u tome i jest bed. sto je stara.. I nemas je u salonu, osim po narudzbi, tako da je ne mogu vidjet.
Ma nema veze to 80km/h dok ne skinem blokade, a sta cu kasnije idem 90 a brijem da idem 120 jer mi ne pokazuje kolko idem.
Pupo:
--- Citat: Swimmer1 - 05 Srpanj, 2011, 14:07:20 ---Ma u tome i jest bed. sto je stara.. I nemas je u salonu, osim po narudzbi, tako da je ne mogu vidjet.
Ma nema veze to 80km/h dok ne skinem blokade, a sta cu kasnije idem 90 a brijem da idem 120 jer mi ne pokazuje kolko idem.
--- Kraj citata ---
OMG, kako nemožeš vidjet nigdje tu SRku po narudžbi, pa ima ih u svakom gradu bar 100 komada. A ti misliš da će ti skuter ić 90-120 kad skineš blokade?
Miki-speedy:
--- Citat: Pupo - 05 Srpanj, 2011, 14:14:19 ---OMG, kako nemožeš vidjet nigdje tu SRku po narudžbi, pa ima ih u svakom gradu bar 100 komada. A ti misliš da će ti skuter ić 90-120 kad skineš blokade?
--- Kraj citata ---
90 mozda 120 nece sigurno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju