Općenito > Generalno o skuterima

tgb r50x ILI luna vision?

<< < (4/5) > >>

robert:
da, radi nekih sranja lizao asfalt pa sada luna nije dobra!
jest da ima stvari koje bi se dale bolje rješiti ali za ispod 7000 kuna nećeš naći ništa bolje!
svjetlo tuče previsoko, osjetljiva elektronika na vlagu! što se tiče problema sa vlagom 150 kuna i problem je rješen! jednostavno lulicu i prekidače stop svjetla sa kvalitetnijim zamjeniti i sve 5! odvest će te svaki dan na posao i nazad doma bez ikakvih problema! a sad mi pokaži neki tgb ili kako ga u njemačkoj zovu pegasus od 50 kubika koji ide bez većih problema od zagreba preko gorskog kotara do rijeke!

Drnda:
isao bi on da ja imam polozeno :toothy3:

master_o_fight:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2008, 21:17:00 ---
--- Citat: KicHo7 - 10 Veljača, 2008, 21:11:16 ---tgb nisam vozio, a na luni sam skoro poginuo! lol  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
To ti odmah govori da uzmes tgb :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa kad nije ubio sebe onda neka ubije druge (izvor:Killer on the road) :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Drnda:
A masteru bas si me nasmija, car si :icon_thumright:
Usput prije bi tgb, bolji su bokovi, a koliko vidim ima i dijelova dosta

ChRiStIaN:

--- Citat: robert - 10 Veljača, 2008, 21:15:37 ---e ovo mi je najdraže! kad već pišeš da si skoro poginuo onda reci zašto!

--- Kraj citata ---

pisalo se o tome! Alkohol u kombi sa nepouzdanim skuterom. Svjetlo fkt tuce previsoko i na servisu su mi rekli da nemogu nista napraviti, kocnica zadnja je k**ra*...ak ju pritegnes da jace koci onda ti se kotac nemoze vrtit, prva mi se zapalila jednom. Instalacije su m ise sjebale nakon 500 kilometara i svjetla prva su azjebavala, pa sam izgubio garanciju jer sam napravio 30 kilometara vise od dozvoljenog...koma, a sve ostalo je oke! Dizajn je u redu! Jebga, ja sam imo negativna iskustva, al opet ja sam baksuz!  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju