Tehnički kutak > Tuning skutera
BB Burgijanje cilindra
igor.sb:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Srpanj, 2011, 02:02:16 ---Time si kompresije podosta izgubio,zato mislim da bi bilo dobro to uradit i ne drkat po cilindru previse al zato kupit jednu glavu viska i s nje skinut taj iznos za koliko je podignuto,da se barem malo nadoknadi
--- Kraj citata ---
džaba ti sto si naucio napamet mmariovu temu, kad ne znas kaka je radilica kod gamija :redface:
gumy:
ja sam se malo zajebao isto, jer sam računao to za 54mm radilicu. sječam se da je stipe spominjo to pa sam zato napisao, sad sam vidio da je 52mm tak da mu ta mjera ništa ne pomaže.
po glavi se toj ne treba dirati ako neznaš šta radiš jer se može dosta veliko sranje dogoditi.
Miki-speedy:
--- Citat: igor.sb - 06 Srpanj, 2011, 02:05:56 ---džaba ti sto si naucio napamet mmariovu temu, kad ne znas kaka je radilica kod gamija :redface:
--- Kraj citata ---
ako ima duzu radilicu onda ok,al nije rekao tako da nisam ja kriv ;D
--- Citat: gumy - 06 Srpanj, 2011, 02:09:51 ---ja sam se malo zajebao isto, jer sam računao to za 54mm radilicu. sječam se da je stipe spominjo to pa sam zato napisao, sad sam vidio da je 52mm tak da mu ta mjera ništa ne pomaže.
po glavi se toj ne treba dirati ako neznaš šta radiš jer se može dosta veliko sranje dogoditi.
--- Kraj citata ---
Ne,ne ja govorim da u slucaju ako dignes cilindar za 1,2 mm onda bi glavu nekako trebalo spustit za tu mjeru da se kompresija koliko toliko izjednaci,jer onako gubis dosta sa serijskom radilicom(52mm)
btw rekao sam drugu glavu kupit pa s njom eksperimentisat
igor.sb:
miki moj nisu to 50ccm glave s kojima se sutas na ulici, cuning glave su 100e
Miki-speedy:
--- Citat: igor.sb - 06 Srpanj, 2011, 02:24:46 ---miki moj nisu to 50ccm glave s kojima se sutas na ulici, cuning glave su 100e
--- Kraj citata ---
A serijska polovna?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju