Tehnički kutak > Tuning skutera

BB Burgijanje cilindra

<< < (3/10) > >>

igor.sb:
ne znamo i ono je port mapa od polinija, ak su iste ko od ser onda ok  :icon_thumright:

javi se sradu najbolje  :dontknow: :dontknow:

SPecial:

--- Citat: igor.sb - 05 Srpanj, 2011, 19:44:08 ---ne znamo i ono je port mapa od polinija, ak su iste ko od ser onda ok  :icon_thumright:

javi se sradu najbolje  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kako znas da je od polinija?

Miki-speedy:

--- Citat: SPecial - 05 Srpanj, 2011, 19:08:47 ---
Znate li vi ostali je li ovo dobro,i je li pametnije dizati cil brtvama,pa skinuti gornji dio cilindra? Ili pustiti npr brtvu 0,6 (da zadrzim kompresiju),i burgijati (dizati) samo ispuh?   
Sta se tice boost kanala,treba li i njih podizati?
BTW Miky,gdje si nasao taj program za racunanje?

--- Kraj citata ---
Ta kombinacija sa spejsovanjem je najbolja (mislim tako nisam probao)
Jer spejsovanjem dizes sve zajedno i fakticki imas kit i jos na to malo izduvni kanal prilagodit i sve 5...
Samo ako mislis ga dizat ja to ne bi radio brtvama,vec bi uzeo komad alu ploce pa polako biaxom sve sredio...
Na SA imas te spacere za 70ke

fatal1ty:
Sa brtvama pod cilindrom moraš naštelat da čelo klipa u DMT bude poravnato s donjim rubom kanala.A tajming se diže preradom zidova kanala , makar se diže i debljim dihtungom ali to je po meni fush metoda.
Squish se podešava skidanjem materijala s glave ili skidanjem s vrha cilindra. I to je to, samo šta se onda mora provjeravat volumen i to se isto mora namjestit skidanjem materijala iz glave.

EmirF121:
LOL Miky i SPecial. Vratite se na početak teme pa pažljivo pročitajte postvoe pa ćete skontat nešto...  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju