Općenito > Generalno o skuterima

Neo's, auspuh ??

<< < (2/12) > >>

looka1:

--- Citat: KicHo7 - 08 Veljača, 2008, 21:11:10 ---pa stavis kad god hoces...al di bas leo vince...to je isfurano, 90% hrvata to ima...uzmi yasuni brate  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa kaj ja znam, meni uopće ne igra ulogu koje je marke auspuh, bitno da mi paše na moj skuter i da je dobar :icon_thumright:! zisku  ???

...daj mi reci de ima onda za kupit taj yasuni, dal ima uopće za neo's-a  ???

ChRiStIaN:
neo's je minarelli...djelova imas u pekari lol  :icon_biggrin:

nabavlja ti black-rox sa foruma yasuni spuhove, najkvalitetniji su, daleko po kvaliteti bolji od leo vince-a kojeg svi stavljaju, a o performansama da ne pricam...stavis yasuni Z ili R i deriiiii...jod neki dobar vario i imas lijepo ubrzanje i krajnje dobijes  :)

looka1:
hehe, a lol   :icon_thumright: :icon_thumright: !!

...daj mi reci kak se kreću cjene za taj yasuni Z ili R i kakav je zvuk  ???

A variomat si još ne mislim stavljat, ipak je to novi skuter, ali pe gore ziher nakon 2000-3000km !

ChRiStIaN:
Yasuni ima super zvuk, ZX mi ima neak cudni, ovaj je bas onako trkaci...neznam kak da ti rijecima zvuk objasnim hahah lol  :toothy12:

pogledaj na youtubeu kak se cuje yasuni ak ces uspjet cut kaj...stavis spuh, gram il dva lakse rolice ak ne dobijes uz spuh, stvrđe federe kuplunga i to ye to!  :)

looka1:

--- Citat: KicHo7 - 08 Veljača, 2008, 22:18:26 ---Yasuni ima super zvuk, ZX mi ima neak cudni, ovaj je bas onako trkaci...neznam kak da ti rijecima zvuk objasnim hahah lol  :toothy12:

pogledaj na youtubeu kak se cuje yasuni ak ces uspjet cut kaj...stavis spuh, gram il dva lakse rolice ak ne dobijes uz spuh, stvrđe federe kuplunga i to ye to!  :)

--- Kraj citata ---

...škicnul sam si na ytubu yasuni Z, nema loš zvuk, bas trkači kak si i rekel !!

Bas me zanima kolko to čudo košta i dal se dobiju s njim te rolice, fedrici !!
Trebal bi nac tog lika (black-roxa) i da ga sve detaljno preispitam  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju