Općenito > Generalno o skuterima

Neo's, auspuh ??

<< < (4/12) > >>

black-rox:
Javi se na MSN pa ću ti pogledat za auspuh reć cijene i sve šta te zanima :icon_thumright:

PROOF:
ja sam kupil od roxa.....1300 kn dojde.....yasuni z.....ne dobivas rolice i federe s njim...

Crazy Kuree:
pametnije ti je uzet yasuni z nego r na neosu ako nećeš odma uzet variomat a auspuh u neosa paše i od aeroxa i svih minarelli mašina tak da nemoj  :icon_scratch: dal ima.. ima samo je pitanje kaki ti želiš yasuni je bolji već malossi auspuh  :headbang: a pametno bi bilo da pređeš 1000km pa tek onda nešta izvodiš na njemu i kad staviš auspuh nemaraš odma vidit koliko more malo ga drži na full brzini prvih desetaka km

ivanm:
ja bi odma stavio spuh i nebi uopće rezao serijski (blokade) i poštelao ga eventualno s malo težim rolicama..
kasnije staviš lakše i bok..
veću diznu na frgazer..
Yasuni R je skup jer je to ipak midrace spuh..
za serijalu mu je dosta i Z a kad nabavi kit to bu vjerojatno gus, tak da bi ga mogo vozit za Z-om, a i dosta je jeftiniji..

looka1:

--- Citat: ivanm - 09 Veljača, 2008, 10:22:14 ---ja bi odma stavio spuh i nebi uopće rezao serijski (blokade) i poštelao ga eventualno s malo težim rolicama..
kasnije staviš lakše i bok..
veću diznu na frgazer..

Yasuni R je skup jer je to ipak midrace spuh..
za serijalu mu je dosta i Z a kad nabavi kit to bu vjerojatno gus, tak da bi ga mogo vozit za Z-om, a i dosta je jeftiniji..

--- Kraj citata ---

...tak sam i mislil napravit  :icon_thumright:! da niš ne režem serijski, nek odma kad skidam blokade stavim rezonatni !!

...a najvjerojatnije cu uzet Z, jer ima bar neku razumnu cijenu, a za moje potrebe i ne treba bolji (ne mislim vozit trke) !!

Pa neću sigurno dat za auspuh 200e, kad sam jedva skupil lovu skuter !! Već tjedan jedem kruh i mast  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju