Općenito > Generalno o skuterima
gilera runner 50ccm
bigfan:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 05 Srpanj, 2011, 21:14:19 ---http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-50-cm3-oglas-3042432
--- Kraj citata ---
pogledaj zasto je tako jeftina ;D
"Opširnije:
HITNO!! Nemoze ser reg.. (pod kreditom)Prodajem u djelove ili u cjelosti...odlicno vozilo!!!"
Go-Go RUNNER:
To nemoze se reg nisam ni pročitao, još mi kolega u drugoj temi piše da se ne može reg jbt :binkybaby: ali opet zato šta je pod kreditom ne može se reg? svašta pi*ka rodi...
Zucho:
Imam ja runnera za prodat 2007, 17800 km prvi vlasnik, regan do 05/2012. 9000 kn, ispod ne ide, motor mi je prirasel srcu!
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
ivan94:
nije los.. pravo tak nesto i trazim...
mogal bi ga dojt pogledat tak negde subota nedelja.. nemogu prije jer nemam auto jer su starci otisli na more.. pa ako ga neprodas cujemo se samo mi daj broj svojeg moba da te mogu zvrcnut da se dogovorimo...
Zucho:
091/1684 318, Goran
Nije sa motora nikad padano, ima jednu ogrebotinu kod prednjeg lijevog žmigavca od tački u garaži, stari naguraval gluposti pa ga drapil, trebalo bi mu malo postelat prijenos, metnul sam gore žuti centralni feder pa malo slabiji start ima, nemas straha, rekel bum ti sve u detalje kaj mu je. Inace sve je serijala osim kuplunga i spulje, masina nikad otvarana, i da, otpalo mi špiglo sa lijevog retrovizora prekjucer samo od sebe ali to sve nije nis, to se sve poslozi za par sto kuna. Uredno je sve servisirano, sic je tapeciran prije 2 god, nove su prednje plocice, novo je ulje u kocnicama i getribi, samo kaj su gume jos uvijek original na njemu, to ti je dokaz da nisam divljal, ipak sam vec prestar za takve gluposti!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju