Tehnički kutak > Injection

Ultrazvučno čišćenje injektora , gdje?

(1/4) > >>

ludikure:
Zanima me koji se se sve dijelovi nose na to čišćenje, i gdje  u zagrebu to mogu odnjet na čišćenje

JogFromYamaha:
odsrafis injektore i odneses

Lenko:
Kako su mi radovi sa promenom klipa bili u toku, izvadio sam plavi inektor i odneo ga preventivno na čišćenje ultra zvučnom metodom. Drugar mi je to odradio, mada mi je rekao da radi prvi put. Čak je i proveravao da li baca u mlazovima, ili u vidu pare, kao što treba.Kad ga je majstor stavio ma mesto, nije mogao da upali skut. Otišao je kod drugara koji je čistio i posavetovali su se. Drugar mu je rekao da ga poprska nekim sprejom (koji je oko 20e), što je majstor kupio i poprskao. Tek je onda upalio. Siguran sam da je drugar korektno očistio, ali je sigurno ostalo gareži unutra, i što se uzjebalo. To je sprej saprao. Samo navodim koji sam ja slučaj imao sa čišćenjem, i da ultra zvučno čišćenje nije uvek sigurno. Sad ću preventivno da očistim i zeleni.

JogFromYamaha:
pa kad skines injektor skini i glavu pa ju operi od garezi i ostalog a to sto ti je sprejal ti je sprej za ciscenje fergazera on jako dobro odmascuje pa je isprao svo smece van

Iwo SR Tuono:
to za čišćenje karburatora je isto smeće obično, 300ml čiste nafte zapakiraju i naplate 50kn -.-

bosch servisi rade čišćenje injektora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju