Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian kit
Josip-zg:
ako ti ga carine brijam da te izad oko 350 kuna,bez carine 250 :) ja ak cu ga narucivat nadam se da ce mi se posrecit :)
steeef:
''Članak 6.
Oslobođenje od plaćanja carine na ostalu robu nekomercijalne naravi iz članka 4. ove Uredbe ograničava se na predmete u vrijednosti do 300 kuna''
naručival sam stop svijetlo od r6, l.a. california..izašlo me 400kn s poštarinom,oslobođeno carine
uzimal sam tenisice converse all star,sa poštarinom me izašle 480kn,otvoren paket na carini i oslobođen carine
frend naručival očale cijena bila 450kn,oslobođeno carine
adidas gornji dio trenirke iz g.b. 350kn sa poštarinom,oslobođeno carine.
itd.
s tim da ovaj kit košta 160 i koju kn bez poštarine
Josip-zg:
da,neko je napiso da ga carine od ovih koji su narucivali kao sve ovisi kakve si srece,to je super onda :)))
animatrix:
frendu su zaracunali i postarinu u ukupnu cijenu kita i na to dodali 33% carine
Grale:
--- Citat: Domba - 10 Listopad, 2011, 12:31:45 ---na vecinu stvari carina ide 10% i na taj iznos jos gore 23% PDV. i platis jos 15tak kuna necega i 10kn poziv za carinu.
ukupnu cijenu izracunas otprlike ovako
cijena_sa_ebaya*0.10*0.23+15+10 i to je urgubo.
--- Kraj citata ---
nznm kak ti stojiš s matematikom,al ovo baš nema logike...jer da je tak onda bi svi navijali da ih carine jer bi jeftinije ispali...recimo kit košta 300 kn*0,1=30 kn * 0.23=6,9+15+10= 31,90 kn ??? ??? zaboravio si stavit jedinicu umjesto nule prije točke...jer bi trebalo ispast 430,90 kn...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju