Ostalo > Svijet računala i mobitela

Casemodding-vaše slike kompova

<< < (19/22) > >>

vpucko:
eo i moje, ko i na skuteru sve made by me hehehehehe :)

komp je:
Gygabite GA-8VT880
Intel 2,8 Ghz Clocked na 3,1GHz
1 Giga rama Clocked na 400 MHz
Ati Radeon 9200 proc. 200Mhz clocked na 280Mhz
                       mem. 320Mhz clocked na 430Mhz
160 Giga Maxtor
40 Giga Maxtor

i kuciste modded by me :)

trebam jos samo mrezice stavit ispred coolera, al nikako da ih kupim

ovo sam isto naknadno stavio coolere, iza da izbacuje topal zrak, ispred napajanja da jace ispiruje (da ima veci protok zraka), te ispod graficke da hladi pasivu cooler :)

i posto puno stvari kopiram stalno onda sam jos stavio ispod harda 2 mala coolera (ima onaj veliki sto hladi oba, al ovako mu je lakse radit)

i da ove glavne coolere mogu sam palit, tak da kad ne radim nist na kompu ne zagrijava se tako da ih mogu pogasit da ne zuje previse :)

BlackNaranča:

--- Citat: 1VAN - 05 Lipanj, 2007, 08:22:11 ---Nije niš cik cak nego intel trenutno vodi...a dok intel vodi molim te ne mijesaj amd u to...jer omjer ulozeno/dobiveno-intel vodi trenutno....I sat mmene zanima to sto se ti bavis hardwerom....osramotio sam vec niz radnika u shopovima i smijao im se....i kaj imam 2 svjetksa rekorda u overklokiranju u 2. sam u hrvatskoj u q3 areni..i sta zato bi trebo bit pametniji i vrijedniji od tebe?

nAuci neke stvari i otidi na pcekspert i napisi da je amd bolji od intela i vidjet ces sto ce ti ljudi napisati...ne da ces se osjecati glupo nego ce te osramotiti...
Malo si previse tvrdoglav i nezelis nikoga slusat...Ja ti samo velim sto je bolje trenutno za lupiti...dobro sve ovisi o cijeni i za sto ti treba komp al sve je tu negdje...

--- Kraj citata ---

tiho, AMD owna sve i gotovo, likovi su pravu sto kazu da je AMD jaci, malo se informiraj..protiv mene nemožeš!     lol

i btw moja konfiguracija

SAMSUNG 19" LCD Monitor
AMD Athlon 64 Dual Core 6000+
Kingmax 2GB RAM (800Mhz)
ATI Radeon x1950 Pro 512 Mb RAM
MSI K9N Neo Motherboard
NEC DVD Writer
350 + 1000 GB Intern Hard (SEAGATE) 
250+40+120 GB External (Western Digital, Maxtor)
600W Napajanje

Mouse     Logitech G5
Keyboard Logitech G15
Logitech G51 Surround Sound Speaker System, 5.1 channel audio, Surround sound, FDD2 sound technology, 155-watts total output, Dual precision mute

Slikice nemam jer nemam digitalni foto aparat :(

stark1:
Acer Aspire 5720
- Procesor Mobile Intel® Core™2 Duo CPU T7300, CPU 2,0 GHz 4MB/800MHz
- Chipset Intel 965GM chipset
- Zvuk 3D audio, zvučnici
- Ekran 15.4 WXGA TFT LCD
- Grafika up to 224MB Shared Memory Architechure (Intel® GMA 950)
- Memorija 2048 MB DDR2, max. 4GB DDR II
- Hard disk 160 GB SATA HDD 5400 rpm
- DVD-RW Dual Layer
- Povezivost LAN, 802.11a/b/g wireless LAN, 56k modem
- Acer Orbicam 0.3MP kamera
- OS Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium
- Dimenzije 366 x 274 x 33.6/42.6 mm
- Težina 2,8 kg

Notebook ACER Aspire 5720G, Intel Core 2 Duo T7100 (1.8GHz) SantaRosa, 15.4" WXGA, RAM 2 GB DDR2, HDD 160GB, DVD SuperMulti, ATi Radeon HD X2300 (256MB), WLAN, GigaLAN, camera, Vista Home Premium (LX.AHH0X.046)

Tommek:

--- Citat: BlackNaranča - 13 Studeni, 2007, 17:31:44 ---
--- Citat: 1VAN - 05 Lipanj, 2007, 08:22:11 ---Nije niš cik cak nego intel trenutno vodi...a dok intel vodi molim te ne mijesaj amd u to...jer omjer ulozeno/dobiveno-intel vodi trenutno....I sat mmene zanima to sto se ti bavis hardwerom....osramotio sam vec niz radnika u shopovima i smijao im se....i kaj imam 2 svjetksa rekorda u overklokiranju u 2. sam u hrvatskoj u q3 areni..i sta zato bi trebo bit pametniji i vrijedniji od tebe?

nAuci neke stvari i otidi na pcekspert i napisi da je amd bolji od intela i vidjet ces sto ce ti ljudi napisati...ne da ces se osjecati glupo nego ce te osramotiti...
Malo si previse tvrdoglav i nezelis nikoga slusat...Ja ti samo velim sto je bolje trenutno za lupiti...dobro sve ovisi o cijeni i za sto ti treba komp al sve je tu negdje...

--- Kraj citata ---

tiho, AMD owna sve i gotovo, likovi su pravu sto kazu da je AMD jaci, malo se informiraj..protiv mene nemožeš!     lol

--- Kraj citata ---

amd je slabiji i trenutno jadniji i nemoj pricat gluparije...
bolje suti o tome,ako vec neznas... ;D

stark1:
imo sam oba i mogu reci da je intel bolji 3 x

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju