Ostalo > Svijet računala i mobitela
Casemodding-vaše slike kompova
DUBrawa:
Ma daj ti si lud. Intel je smeče skupo. Svi koji s emalo bolje kuže da je AMD zakon. Manje se zagrijavaju manje koštaju i rade puno brže. Intelova jedina prednost je šta radi stabilnije....
amd freak:
--- Citat: DUBrawa - 02 Lipanj, 2007, 13:03:12 ---Ma daj ti si lud. Intel je smeče skupo. Svi koji s emalo bolje kuže da je AMD zakon. Manje se zagrijavaju manje koštaju i rade puno brže. Intelova jedina prednost je šta radi stabilnije....
--- Kraj citata ---
ajde kad si ti tako pametan i mene učiš o hardweru odgovori na ovo!
Ewo ovaj proc je trenutno best buy u svijetu...i sad mi reci koji proc od amd u tom cjenovnog rangu se može s njim mjerit??
Intel Core 2 Duo E6400 BOX, 2×2.13GHz, 1066MHz, 775-pin, 2MB 1377kn
+
Ne da ne postoji nijedan amd za tu cijenu s takvim performansama već se ovaj intel overklokira za 100% i sa box coolerom...
Baš me zanima mr. pametni....
mrcina:
e sad kad smo svi pametni i prepametni kažite mi kako se zove ime ove teme
DUBrawa:
ok super samo to ti uvjek die cik cak i sve su to marketinški trikovi. Znam zato šta se bavim hardwerom :icon_biggrin: . Intel je sad to izbacio amd če za nešto sitno izbacit puno bolje za tu cjenu i tako to ide buraz moj. Ali amd je uvjek bolji i jeftiniji :headbang:
1VAN:
Nije niš cik cak nego intel trenutno vodi...a dok intel vodi molim te ne mijesaj amd u to...jer omjer ulozeno/dobiveno-intel vodi trenutno....I sat mmene zanima to sto se ti bavis hardwerom....osramotio sam vec niz radnika u shopovima i smijao im se....i kaj imam 2 svjetksa rekorda u overklokiranju u 2. sam u hrvatskoj u q3 areni..i sta zato bi trebo bit pametniji i vrijedniji od tebe?
nAuci neke stvari i otidi na pcekspert i napisi da je amd bolji od intela i vidjet ces sto ce ti ljudi napisati...ne da ces se osjecati glupo nego ce te osramotiti...
Malo si previse tvrdoglav i nezelis nikoga slusat...Ja ti samo velim sto je bolje trenutno za lupiti...dobro sve ovisi o cijeni i za sto ti treba komp al sve je tu negdje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju