Ostalo > Svijet računala i mobitela

Casemodding-vaše slike kompova

<< < (5/22) > >>

homer_simpson:
da, znam, ti kablovi  :laughing6:

a kaj ću kad mi je praslabo napajanje :toothy12:...Svaki dan mi prijeti udar struje :laughing9:..... A kupit ću drugo, neko bolje :icon_biggrin:, nemogu sad, moram ubost grafičku jer mi umire

Tommek:

--- Citat: homer_simpson - 08 Studeni, 2006, 15:56:26 ---da, znam, ti kablovi  :laughing6:

a kaj ću kad mi je praslabo napajanje :toothy12:...Svaki dan mi prijeti udar struje :laughing9:..... A kupit ću drugo, neko bolje :icon_biggrin:, nemogu sad, moram ubost grafičku jer mi umire

--- Kraj citata ---

da te pitam kak si zadovoljan sa sopranom???
Svi se žale na njega i pljuju na TT a neznam zasth???
Jel mosh nabaciti sliku bez ove stranice,da vidim iznutra u cijelosti...Fala :icon_thumright:

Mr J:
decki, bitno je sto je unutra i kako je brzo... Vanjski izgled je manje bitan... (imam 4 ventilatora i kuciste mi je otvoreno ali to nije radi hladjenja nego radi reume  :laughing7:)

Tommek:

--- Citat: Mr J - 12 Studeni, 2006, 18:53:24 ---decki, bitno je sto je unutra i kako je brzo... Vanjski izgled je manje bitan... (imam 4 ventilatora i kuciste mi je otvoreno ali to nije radi hladjenja nego radi reume  :laughing7:)

--- Kraj citata ---
Meni nije vish... :icon_biggrin:
Uvijek sam davao više nofca na periferiju...manje na komponente... :toothy12:

Mr J:

--- Citat: Tommek - 12 Studeni, 2006, 18:57:45 ---
--- Citat: Mr J - 12 Studeni, 2006, 18:53:24 ---decki, bitno je sto je unutra i kako je brzo... Vanjski izgled je manje bitan... (imam 4 ventilatora i kuciste mi je otvoreno ali to nije radi hladjenja nego radi reume  :laughing7:)

--- Kraj citata ---
Meni nije vish... :icon_biggrin:
Uvijek sam davao više nofca na periferiju...manje na komponente... :toothy12:

--- Kraj citata ---
Onda bih da sam na tvom mjestu kompjutor koristio kao ukras... Ono, stavis ga u staklo i ukljucis neonke  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Vidis, nebi ni to bilo lose...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju