Općenito > Maxiskuteri

Gume za Nexus 300 ?

(1/3) > >>

Rijeka1:
Molim malu pomoc. Dosao je red da promijenim gume na mojoj Gileri pa me zanima gdje na rijeckom podrucju ili u Sloveniji da ih kupim i gdje da ih montiram i na kraju koje gume preporucujete? Uglavnom se vozim u dvoje i ne pretjerano brzo ( neda zena) a dimenzije su 120/70/15 i 140/60/14. Sada su gore Maxis prva ugradnja i sa njima sam jako zadovoljan. E sad ako ih kupim opet ko zna kakve ce bit. Zahvaljujem na svakom suvislom odgovoru i prijedlogu. :help:

aeroxReplica:

--- Citat: Rijeka1 - 04 Srpanj, 2011, 09:32:29 ---Molim malu pomoc. Dosao je red da promijenim gume na mojoj Gileri pa me zanima gdje na rijeckom podrucju ili u Sloveniji da ih kupim i gdje da ih montiram i na kraju koje gume preporucujete? Uglavnom se vozim u dvoje i ne pretjerano brzo ( neda zena) a dimenzije su 120/70/15 i 140/60/14. Sada su gore Maxis prva ugradnja i sa njima sam jako zadovoljan. E sad ako ih kupim opet ko zna kakve ce bit. Zahvaljujem na svakom suvislom odgovoru i prijedlogu. :help:

--- Kraj citata ---
imas na Vezici u onom ducanu di je bila Yamaha

black-rox:
Moja preporuka dunlop ili micheln koji je malo skuplji obadvije gume drže savršeno ja trenutno vozim na dunlopu,a vozio sam i na michelinu,ako te zanima javi se u inbox mogu ti ja nabaviti gume i montirat :icon_thumright:

Loris Ri:
ako nisi nis uspio,imas na skurinju iznad bile za kupit i montirat jos dobijes neki popust,ja sam bio pred malo....

mrcina:
moja preporuka ti je metzelerka napred a iza dunlopica, nečeš fulati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju