Tehnički kutak > Garaža

Runner 50 SP

<< < (7/9) > >>

Kamba:

--- Citat: bigfan - 08 Srpanj, 2011, 13:43:20 ---mora se jos razmislit,Kamba meni je tvoja boja ono  :o

--- Kraj citata ---

..zbog tebe ga i ne mislim farbat a bio sam jebeno zagrijan za onu R32 plavu.... :laughing7:

...ti si me razuvjerio i ostavljam ga ovakvog kakav je dok se baš ne izgrebe jako i vidljivo na oko.... :icon_thumright:

Go-Go RUNNER:

--- Citat: marko_rox - 08 Srpanj, 2011, 13:32:26 ---a znam al ja jos nisam naso tu alternativu za svog aeroxa  :toothy3:

--- Kraj citata ---

poslikaj detaljno kod nekoga na aeroxu, uzmi mjere itd... ili zamoli nekoga sa foruma i pošalješ članu runner to sve, i budu kao original odlične...

bigfan:

--- Citat: Kamba - 08 Srpanj, 2011, 13:51:05 ---..zbog tebe ga i ne mislim farbat a bio sam jebeno zagrijan za onu R32 plavu.... :laughing7:

...ti si me razuvjerio i ostavljam ga ovakvog kakav je dok se baš ne izgrebe jako i vidljivo na oko.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Meni osobno ne postoji ljepsi runner od tvoga u onoj boji  :happy3: al tesko je dobit takvu ko tvoju vec sam se raspitivao  :laughing7:
ja sam islio kad se moj izgrebe ga pofarbat u bijelo s polini naljkama itd. meni je to isto osobno ljepo kamba evo ubrzanje jbg morao sam pustit gas inace mi dode do 59 kad ne snimam i usudim se ga drzat cijelo vrijeme puni gas,evo tako kako ubrzava ide do kraja uopce mu okretaji ne padaju i to cu snimit ali kad se malo ohrabrim  ;D
jbg moram gas pustat inace ode ja uska je ulica :S ali neznam kako kad ga drzim full od pocetka do kraja ubrzaa jednako stalno stoji ovako preko 9tis okretaja

Go-Go RUNNER:
Takva kao u kambe šta je boja je i moja na pola, i raspitivao sam se, jedna ženka mi je zamješala srebrenu. Onda sam otišao u druge boje i lakove i on mi je predložio da uzmem sprej u toj original boji ili korektivni lak znači original takav ne mješa ga on tamo već je od happy-colora čini mi se.. moram se zaletit jedan dan do njega da to bolje pogledamo, ali ne stignem nikako..

Kamba:
Ima te boje kod mene! To je obična siva baza i u njoj je vec mat lak i zato je naravno mat boja! Decilitar boje kod mene košta 130 kn!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju