Tehnički kutak > Injection
zeleni injektor problem
JogFromYamaha:
skini injektor spoji ga preko klik saltera na 12v izvor struje da ga mores otvoriti
i napravi mjesavinu injector cleanera ibenzina jaki i preko sprice propuhuj pod pritiskom kroz njega
ili ga otvori na kontakt i spricaj s sprejem za ciscenje fergazera da isperes smece iz njega
Di tech:
a dali je moguce okrenuti onaj klip od kompresora pogresno kao kod normalnog klipa sto ima strelica prema spuhu da se okrene
JogFromYamaha:
nisam jos otvaral kompresor od jeta
unnamed:
sumnjam da bi ti pogresno okretanje klipica utjecalo.imao sam taj problem.ako nikako drugacije skini crijevo sa injektora od kompresora zacepi prstom i verglaj da vidis dal nabija pritisak..a za injektor moze bit zastopan, pumpa goriva preslaba, kompresor ne stvara dovoljan tlak, ili ti je injektor na samrti :(..u mom slucaju je otisao injektor kompresor i pumpa :toothy3:
provjeri filter gotiva u rezervaru ako nisi vec :)
Iwo SR Tuono:
Iz perspektive vozaca lijevi je ulaz goriva na injektr,desno je izlaz,pipak ko kotaa je kompresor
Ako ti treba zeleni injektor ja ti imam svoj s ditecha ispravan s malo kilometara jer sam 2009 iz trsta dovuko novi komplet za 117€
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju