Općenito > Generalno o skuterima
Gilera runner kupnja polovnog i broj šasije,
zwerko:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 05 Srpanj, 2011, 21:17:15 ---Kad ga uzmes,sjedi u najudobniji polozaj i provozaj ga malo ostrije u zavoje da vidis jel se klima masina puno...
Mene je covjek tako sjebao kad sam bio balavac i uvalio mi rasklimanu masinu
--- Kraj citata ---
Bas si pravi savjetnik, nek sjedne na skuter koji prvi put vidi i nek se ostrije napelja u zavoj??? Da po mogucnosti padne... to sve vidis na mjestu jel rasklimano il nije... primis ga jednom rukom za rucku i strzas i vidis kolko se piga il je fiksan...
Miki-speedy:
--- Citat: zwerko - 05 Srpanj, 2011, 22:34:27 ---Bas si pravi savjetnik, nek sjedne na skuter koji prvi put vidi i nek se ostrije napelja u zavoj??? Da po mogucnosti padne... to sve vidis na mjestu jel rasklimano il nije... primis ga jednom rukom za rucku i strzas i vidis kolko se piga il je fiksan...
--- Kraj citata ---
Pa nisam mislio da ga stisne max. vec lagano...ja sam klimao rukom al se nije osjetilo,tek u voznji sam posle skontao al kasno
tomovzo666:
--- Citat: ludikure - 02 Srpanj, 2011, 21:02:58 ---Kupujem polovnu gileru runner skuter pa me zanima gdje se nalazi broj šasije
godina proizvodnje 2001, I na koje bih stvari trebao pripazit prilikom kupnje.
Unaprijed hvala
--- Kraj citata ---
ako se bas ne kuzis najbolje u to,povedi nekog ko se dobro kuzi i neka ga on pregleda,ja sam isao na povjerenje,pa popusio brdo para,zato bolje sprjecit nego ljecit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju