Sportski kutak > Sve vezano za utrke
slike-marof
divljakusa:
hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....
eladio:
dodano na portal u vec objavljenu vijest :icon_thumright:
kirbi:
--- Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:14:10 ---hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....
--- Kraj citata ---
molim...a race...hehehe....pa nit ga ne zelim izbjec...jedva cekam ak nebu prehladno...nadam se da ce ubrzo bit gotova staza...ak ne...u 3 ujutro idemo na cestu kad nema nikog da vidimo kakva si na cesti di nije bas hrapav asfalt... :laughing7:
divljakusa:
--- Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:17:44 ---
--- Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:14:10 ---hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....
--- Kraj citata ---
molim...a race...hehehe....pa nit ga ne zelim izbjec...jedva cekam ak nebu prehladno...nadam se da ce ubrzo bit gotova staza...ak ne...u 3 ujutro idemo na cestu kad nema nikog da vidimo kakva si na cesti di nije bas hrapav asfalt... :laughing7:
--- Kraj citata ---
.....moze.....di god hoces.....meni svejedno.....u kaj se kladimo....??????
kirbi:
--- Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:35:09 ---
--- Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:17:44 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
.....moze.....di god hoces.....meni svejedno.....u kaj se kladimo....??????
--- Kraj citata ---
u kaj se kladimo???....hmmm....neznam jos cemo se dogovorit... ;D
smisli nekaj i ja cu smislit nekaj...ko izgubi duzan je pobjedniku... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju