Tehnički kutak > Injection

Di Tech jede svećice !

<< < (19/25) > >>

Zeljac:
mogu nabavit samo neku gore da ronda  :toothy9: moja bar fino onak zuji sam

Zeljac:
eto to trokiranje mi nikak ne ide u glavu kako kad nekak ne trokira nekad trokira al opcenito ak trokira trokira na 2/5 gasa i na 4/5 gasa i neznam zasto tako ali sad ce slabije od kako sam stavio injektor kliner u rezervar  :toothy3: i novo je ulje kao sta sam reko pa cemo vidjet jos nakon 2 rezrvara dok se injektor i rasprsivac malo prociste mozda je do toga mada ne vjerujem

maki 225:
Jesi probao ono sa kontaktom?

Tadr3:

--- Citat: maki 225 - 17 Srpanj, 2011, 13:40:29 ---Probajte u vožnji isključiti kontakt i ponovo uključit da se motor neugasi i ako poslije nebude trokirao znači da vam je pumpa.Samo što mene nitko neče poslušati.

--- Kraj citata ---

kakve to veze ima? jer cim das kontakt pumpa ponovo radi...

Zeljac:
pa nema mi logike da pumpa ne radi nova je i nikad bez goriva nije ostala nemoguce da je ona bas nemoguce i ne ronda bas fino radi kako treba ne ko ove ostale a kontakti su svi provjereni tj struja da ne gubi gdje ili tako nesto i ovo sa kontaktom opet neznam sta bi dobio sa tim opet kad bio motor se i ugasio tj pomocu kocnice i da oduznem kontakt i ponovo dam al onda kad dam opet gas i kad upali bude pao u onak bude naglo primilo kvacilo i jednostavno ne kuzim u cemu bi tu bio problem :S

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju