Tehnički kutak > Injection

Di Tech jede svećice !

<< < (17/25) > >>

Zeljac:
evo da vas izvjestim malo juce je bila uklonjena polini casica pa smo se vozili samo sa malossi ecuom i skuter je nekak bas nekak oslabio neznam jedino u vecim obrtajima je bilo kako tako ugl i nasipo sam tts danas i mogu vam reci da mi skuter puno bolje radi i fino kak ga upalim dimi na leru dobro podmazuje i puno je rjede od prethodnog sthila sta sam ja sipo  :toothy9: i na kraju sam danas opet smontiro polini casicu jel su stigli federi rolice i to pa nikak nejde pogledam svjecicu crvena ko cigla to je ak se nevaram presiromasna smjesa stavim polini casicu malo tamnija crvena sad mislim da je to stvarno to i skuter ide kao lud start predobar a bome i krajnja mi se jako svida :D

Beneli:
ajd ako nije problem rješen da i ja pomognem, nisam stručnjak za di tech ali cvaja je cvaja
to je problem slabe smjese i prevelike temp, motor radi neko vrjeme onda počinje trokirati,zatim se ugasi i može palit samo uz zaljevanje. Promjenom svjećice problem se rješava ali ne zadugo opet isti siptomi,čudno je to što ako kasnije stavite onu svjećicu od maloprije motor će normalno radit.Siromašna smjesa nemora biti problem, paljenje isto može pravit probleme, dali rano ili kasno to još nisam uspio istražit

zwerko:
Ne pojavljuje se nama trokiranje sve kasnije, npr meni trokira dok je hladan a sto je topliji to ljepse radi...

Zeljac:
meni trokira samo kako dam gasa npr na 2 /5 i na 4/5 i to me tak naprosto ubija :S  :angry7:

Beneli:
e to onda neznam  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju