Tehnički kutak > Injection

Di Tech jede svećice !

<< < (10/25) > >>

Zeljac:
evo da ne otvaram temu ja imam problem taj da mi ne jede odma svjecice tek nakon nekih 100 km da napravim i to je to ali odu onda samo kada se vozim pola gasa po gradu i tak al kad se vozim ful gas i to onda nema problema npr vozim se iza nekog 40 50 i prestigo bi ga dam gas i on pocne pucat na alspuh neznam sve radi motor ide super pali ko mina radi ko sat neznam stvarno jel zna tko sta da radim :S

Lenko:

--- Citat: Zeljac - 10 Srpanj, 2011, 22:05:20 ---evo da ne otvaram temu ja imam problem taj da mi ne jede odma svjecice tek nakon nekih 100 km da napravim i to je to ali odu onda samo kada se vozim pola gasa po gradu i tak al kad se vozim ful gas i to onda nema problema npr vozim se iza nekog 40 50 i prestigo bi ga dam gas i on pocne pucat na alspuh neznam sve radi motor ide super pali ko mina radi ko sat neznam stvarno jel zna tko sta da radim :S

--- Kraj citata ---
Jel ti padalo na pamet da promeniš ulje ?

Zeljac:
a moguce jbt od kad imam to stilovo ulje stalno nes sere a jos sam ga prije imo tj nasipo punog pa nisam imo para pa sam opet taj dal je to moguce a koje bi onda bilo najbolje natocit posto je pri kraju xD ili tts ili onaj motul tak nes

Lenko:
IP (Green Hit 2) ili Agip (City 2T) preporučuje Aprilija. Uzmi po pola litre ili manje, pa probaj. Ili neko treće, probaj !

Zeljac:
to preporucuje za serijalu ja imam kit  :toothy12: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju