Tehnički kutak > Injection

Di Tech jede svećice !

<< < (21/25) > >>

JogFromYamaha:
ja bi reko da te bobina jjebe jer ovako nema smisla nista
svjecica krepava iz 3 razloga 1 prebogata smjesa pa se zamasti i crkne 2 presiromasna smjesa pa se pregrije i unisti 3 sustav struje je slab pa ne baca dovoljno jaku iskru i onda se dogada lazni izgleda ko da je prebogata smjesa a ubiti skut ide slabije i svjecica svakih 400-500km crkava

Lenko:
Utisci iz današnja vožnje: ok paljenje, da krenem ugasi se. Ponovo upalim, sačekam malo (kao da se zagreje), krenem. Sve ok. Pređem 1 km, rekoh sebi: nemoj da jurcaš, novi je klip i karike, treba razrada. Smanjim na 30-40kmh, kad ugasi se ! Još par puta, isto tako ! Kupim u radnji, vraćam se, opet 30-40, sve ok. Pa šta je sad to ? Nije se ranije dešavalo !

Zeljac:
evo ja sam rjesio problem iznenadio sam se totalno izgeda da je moj malossi ecu nes u kur*u ugl stavio sam serijski ecu stavio polini casicu malo sam izgubio ali nista extra skuter ne trokira vise malo malo al ono nista strasno ali i znam da je to zato jer imam prebogatu smjesu jos moram stelat polini casicu i mislim da je to to :D

Tadr3:
ja danas prepravio usis, tj reed cage... i stavio crvenu spužvicu... moj je serijala i malossi ecu..

ima netko radapciger za magner u zg??

Zeljac:
zato on meni prije ni na serijali nije radio kako spada ali znam zasto nije radio dobro zato jer je taj ecu za pjur jet a ja trebam za ditecha vjerojatno nisu isti parametri ili tako nesto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju