Općenito > Oprema
pranje unutrašnjosti kacige??
cona_rab:
imam uvex kacigu i mogu samo skinut one dvije spužve takozvane obraznine a ostalo ne mogu,pa me zanima ako ima ikakvo sredstvo za pranje unutrašnjosti,a ako nema niš specijalno kako vi to radite ili kako vam to mame peru :maminsin: jer su se počele bakterije razmnožavat u njoj,E.coli i slične :toothy11:
P.S kaciga ima 3 godine i ne mislim je tako brzo mijenjat
stark1:
ja to radim zimi jer tad skuter ne vozem pa ima vremena da se osusi. a kako je perem,pa u neku vecu posadu stavim tople vode,deterđenta za odjecu,tj faks,i samo je potopim.i tako stojala dan i malo sam je četkom iznutra ocistio onda sam je samo isprao. za bolji miris i imalo omeksivaca dodaj :icon_thumright:
tomovzo666:
--- Citat: cona_rab - 30 Lipanj, 2011, 11:55:35 ---imam uvex kacigu i mogu samo skinut one dvije spužve takozvane obraznine a ostalo ne mogu,pa me zanima ako ima ikakvo sredstvo za pranje unutrašnjosti,a ako nema niš specijalno kako vi to radite ili kako vam to mame peru :maminsin: jer su se počele bakterije razmnožavat u njoj,E.coli i slične :toothy11:
P.S kaciga ima 3 godine i ne mislim je tako brzo mijenjat
--- Kraj citata ---
u ves masinu stavis sa ostalim vesom i operese i jos se iscentrifugira,tak da brzo bude suho
cona_rab:
pokušat ću nekog nažicat da mi posudi kakvu takvu kacigu pa da svoju operem,a po zimi nisam mogao prat jer mi je skut za doslovno svakodnevno vožnju
--- Citat: tomovzo666 - 30 Lipanj, 2011, 12:39:19 ---u ves masinu stavis sa ostalim vesom i operese i jos se iscentrifugira,tak da brzo bude suho
--- Kraj citata ---
misliš da je to pametno :icon_scratch:
ali ako ima iko još kakav savjet..............
3alfa3:
Postoje sredstva (npr. Arexons) koja naspricas, ostavis 5 minuta i obrises suhim rucnikom i kaciga je cista i mirisna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju