Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ruta za opustanje?
Domba:
Da li imate neku rutu za opustanje kada vas netko izivcira? Neku ulicu, relaciju, cestu koju volite posebno odvoziti? Odete temo i uzivate?
Ja imam par cesta u Osijeku koje volim odvozit, cisto da se opustim :)
Recimo kod mene pocetak Dubrovacke mi je odlican, odvzanja sve ljepo. Onaj dio Divaltove tamo od okretista tramvaja do kruznog toga po noci kada nema nikoga...
Ima tko tako nešto još?
Luka_B:
Ak ne vazi samo za Osijek evo i moje ture za chill: donje svetice-zvonimirova-dzamija-iblerov-langic-zvijezda-cmrok (stat zapalit cigaretu)-britanac-zeleni val-branimirova-zavrtnica-henzelova-vukovarska-svetice i doma :)
ED44:
dubec-dubrava-markuševac-jazbina-dubrava-maksimirska-langić-zeleni val-ilica-stenjevec-gornje vrapče- doma :D :toothy9: :toothy9: ili zelena magistrala - prema dole ;)
3alfa3:
U zadnjih 7 dana sam dvaput ovo odvozio, a ove godine ukupno 5-6 puta. I uskoro se opet spremam ;D
luna500rr:
ja kad sam malo van sebe, imam u brdu jednu super cestu, puna je zavoja preko brezuljaka i uspona/padova, a kako je uska i zavoji poprilicno ostri, serijska pedesetka ili pedesetka sa auspuhom je taman, put se moze na jedan nacin odvozit u duzini 10-ak km, prometa nema nikako i cesta iako poprilicno stara i neodrzavana nema ni rupa ni niceg slicnog...
a za normalnu cestu s koliko-toliko blazim zavojima, dugim pravcima i dvi trake nikad nisam imao skuter niti mislim da ima ijedan sto bi mi bio dovoljno brzi i stabilan za potpuni uzitak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju