Ostalo > Foto, video, music...

TPR vs. Mercedes E 270 CDi

<< < (12/35) > >>

kilezg:
ma ajd jos i lako za gume al ipak treba to održavat jer ak nes rikne nedaj boze otic u euroline  :laughing7:
mecka je ipak mecka tak da ... tu opce nema rasprave.

ugl. nisam htio rec tpr slabo ide nego sam htio rec da mecka slabo ide odnosno da ju šofer nije upro kak spada   :laughing7:

pralas:
al pazi rejs je na 201m ;)

_r0bi_:

--- Citat: kilezg - 29 Lipanj, 2011, 23:16:01 ---ma ajd jos i lako za gume al ipak treba to održavat jer ak nes rikne nedaj boze otic u euroline  :laughing7:
mecka je ipak mecka tak da ... tu opce nema rasprave.

ugl. nisam htio rec tpr slabo ide nego sam htio rec da mecka slabo ide odnosno da ju šofer nije upro kak spada   :laughing7:

--- Kraj citata ---

...e takooo daaa izvuko si se...jbga nije dotako puce na podu  :laughing7:  :icon_thumright:

Kamba:
Ma da,šofer je sj#bo,zaboravio sam na to g#vn% pod gasom! Drugi put čemo bolje! Otišla je vodena na njemu i termosta odma kad smo kupili nije valjo! Vodena 1200 kn,a termostat 560,sam sam promjenio sve dosad što je trebalo! I što mogu i znam!

amirdjonlic:

--- Citat: Kamba - 29 Lipanj, 2011, 23:12:55 ---Ma Kile to sam reko u afektu,auto je predobar po svemu! Troši relativno malo,ide fino,prostran,dosta udoban! Jedna kvalitetna guma košta samo 2 tis kuna! Ma super auto! :D

--- Kraj citata ---
nemamo sta pricat o mercedesu uvjek je bio vrh vrhova i do danas je  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju