Ostalo > Foto, video, music...
TPR vs. Mercedes E 270 CDi
Kamba:
Da Drnda to i mene ubija u jačem startu! Odakle nam Mercedes? Upeco sam tu na obližnjem ribnjaku! ::) .....Mercedes je od mog oca,uvežen prošle godine iz Njemačke! Kile,kod nas svaki petnajsti auto ide manje od 10 sec. do stotke,malo sam i reko!
Kamba:
Daj Sale bokte čim budem imo vremena ponavljamo ovo da vidimo kako stvari stoje! Doduše slabo ide to tvoje g#vn%,al nije ni Mercedes bog zna šta!
kilezg:
istina, slazem se. reko sam nelose zato jer sam se ja vozio u dosta auta koji su 200 ks i vise tak da ... a znas kak idu, nekih 7 sec do sto sto je vec odlicno :dontknow:
a ove ispod 100-150 ks ni ne smatram autima za tak neke stvari, nego samo za prijevoz od tocke A do tocke B. a ta tvoja mecka je gospodski auto za ugodno i komforno putovanje, ne za špananje :icon_biggrin:
Drnda:
da, stilo ima 103 ks, cai od simote, osjeti se da bolje regira na gas i nabire okretaje nego s tvornickim...
sad kad napravim servis posteni, i malo bolje svjecke i neke gluposti stavim nadam se da ce se jos malo osjetiti razlika...
uglavnom, varira od stranice do stranice ubrzanje, negdje sam nasao i 9.8 do 100 kmh, ali oko 10 sec on 100 hvata bez pardona... naravno ako krenes kako treba... ;D
ali od piaspeedya svakako popusi posteno ;D
Kamba:
Hahaha,Speedy je Speedy!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju