Ostalo > Foto, video, music...
TPR vs. Mercedes E 270 CDi
luna500rr:
Neznam oko cega se svadjate, obe marke auta su vrh :dontknow:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 01 Srpanj, 2011, 21:41:53 ---Tad mu je najveca snagaMecka ima veoma dobro slozenu struju al ima buggova sto jest,jest..
--- Kraj citata ---
Imo sam priliku gledat slaganje ozicenjana samo zadnjeg kraja na mercu c klasa oko 2000. godiste...
Nedo Bog nikom onake muke, prepreprevise zica, nije ni cudno da je struja mana, da su od srebra zice uvik bi jedna morala zezat :drunken_smilie:
mara_046:
e drnda tvoj nisan je dip i jebiga on je predviden za rad vuc pa vjerovatno zato i jer ima tenkovski moment
amirdjonlic:
--- Citat: Kamba - 01 Srpanj, 2011, 21:44:43 ---Da Mara jasno mi je što govoriš! Mi zasad problema nemamo! Auto ima 190 tisuća,očuvan je dosta! Ima manju hrđavu flekicu na vratima uz lajsnicu,to se moram pohvalit,2004. Godište! Sramota!
--- Kraj citata ---
omG mozda se boja skinula od kamencica i zahrdjalo itd :icon_scratch:
Faba:
--- Citat: sule - 01 Srpanj, 2011, 20:15:44 ---samo steta sto si ga slupo :laughing7:
--- Kraj citata ---
idol :toothy12:
Miki-speedy:
--- Citat: Kamba - 01 Srpanj, 2011, 21:44:43 ---Da Mara jasno mi je što govoriš! Mi zasad problema nemamo! Auto ima 190 tisuća,očuvan je dosta! Ima manju hrđavu flekicu na vratima uz lajsnicu,to se moram pohvalit,2004. Godište! Sramota!
--- Kraj citata ---
BMW X6 sav izrdjao sa strana,tj. kako pocinju da se sire blatobrani zadnji e na tom dijelu sav korozirao
--- Citat: luna500rr - 01 Srpanj, 2011, 21:47:19 ---Neznam oko cega se svadjate, obe marke auta su vrh :dontknow:
Imo sam priliku gledat slaganje ozicenjana samo zadnjeg kraja na mercu c klasa oko 2000. godiste...
Nedo Bog nikom onake muke, prepreprevise zica, nije ni cudno da je struja mana, da su od srebra zice uvik bi jedna morala zezat :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Zato kazu:" komplikovan si ko elektronika na mercedesu" :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju