Ostalo > Foto, video, music...

TPR vs. Mercedes E 270 CDi

<< < (22/35) > >>

Faba:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Lipanj, 2011, 22:00:32 ---da, nissan mi je terenac, do 100 je lijen jako, iza vec ide koliko toliko ok.. fiat bi ga naprao do 100 mislim...

po netu pise da mu je od 0 do 100 potrebno 10 sec.. ali rekao sam po mojoj procjeni 8-9 sec... to dograbi u 2 brzini jer mu je blokada na 105 kmh

--- Kraj citata ---
lijen je do 100,pa kasnije ide...
fiat bi ga napro do 100,pa bi ga nissan stigo...

Meni ovo nikako ne ide u glavo jer se radi o terencu  :happy8:

Drnda:
nek mi je svasta u glavi.. al cu ti objasniti
nissan ima 172 ks, fiat ima 103..
fiat je brzi do 100 kmh , i nakon 140 vec slabi u ubrzanju, dok nissan ima konja i kubikaze pa ide prakticki isto... zato kazem da bi ga nissan iznad 100 vec sustizao, ali do 100 je pusiona...

hondasfx:
Nezz za vase ali meni stari ima e320cdi + 20ks chip da je bio tu pojeobi ovog skuta sa pola gasa ps skut idje pre brutalno

Kamba:

--- Citat: hondasfx - 01 Srpanj, 2011, 13:24:34 ---Nezz za vase ali meni stari ima e320cdi + 20ks chip da je bio tu pojeobi ovog skuta sa pola gasa ps skut idje pre brutalno

--- Kraj citata ---

...panjino ovo je 270 CDi.....koji k**ra* pametuješ i kurčiš se kad je tvoj jači za 500 kubika i šestak je...uz još ima čip i snaga mu je debelo preko 200 konja...šta me jebeš sad tu.....ti znaš kako ide 270 ::) ::)......kladim se da nemaš ni vozačku i da ne voziš uopće taj Mercedes... :angry7: :angry7:

Faba:
Kamba zasto svaki komentar "protiv" mercedesa shvacas kao neku uvredu  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju