Tehnički kutak > Styling skutera

Žarulja

<< < (3/14) > >>

speed:
vrlo se lako slozi svijetlo od plavih ledica,mozes mi se javit na msn ako sta ne razumijes :icon_thumright:

neer:

--- Citat: replcnt - 07 Veljača, 2008, 00:04:15 ---
--- Citat: neer - 06 Veljača, 2008, 23:56:36 ---nila je prije tema u kojoj je bio opis za stavljanja leddioda u cukice malo potrazi ...ali leddiode su puno bolje

--- Kraj citata ---

oo,pa đes neer jebmu  :happy8:

--- Kraj citata ---

ma raspadam se care,vidim pazite vi na mene :notworthy:

andy:

--- Citat: SlowRider - 07 Veljača, 2008, 15:51:24 ---Nisam siguran za plavu, ali mozes kupiti transparentni sprej. On ti je bas za bojanje zaruljica, vidio sam crveni.

A bilo je u bauhausu onak kao lak sa nokte kuciste i mali kist unutra sa plavom bojom za zaruljice, ali izgleda da vise nema, imaju samo zuti koji sam ja kupio i odlicno je.
To ti proizvodi dupli color, postoji plava , samo gdje ces naci neznam.

Ta zarulja se samo iscupa van.

--- Kraj citata ---

slow jel bi se dalo tog transparentnog sprej nać u pevecu ili bilo gdje samo da je u bjelovaru nejde mi se sad do bauhausa

SlowRider:

--- Citat: andy - 08 Veljača, 2008, 10:20:01 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Veljača, 2008, 15:51:24 ---Nisam siguran za plavu, ali mozes kupiti transparentni sprej. On ti je bas za bojanje zaruljica, vidio sam crveni.

A bilo je u bauhausu onak kao lak sa nokte kuciste i mali kist unutra sa plavom bojom za zaruljice, ali izgleda da vise nema, imaju samo zuti koji sam ja kupio i odlicno je.

--- Kraj citata ---

slow jel bi se dalo tog transparentnog sprej nać u pevecu ili bilo gdje samo da je u bjelovaru nejde mi se sad do bauhausa

--- Kraj citata ---

Moguce u Molydonu, trgovinama sa styling dijelovima za auto, i gdje se prodau boje i lakovi.

andy:

--- Citat: SlowRider - 08 Veljača, 2008, 11:31:09 ---
--- Citat: andy - 08 Veljača, 2008, 10:20:01 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Moguce u Molydonu, trgovinama sa styling dijelovima za auto, i gdje se prodau boje i lakovi.

--- Kraj citata ---

ima transparentnog i našo ali prodavač mi reko da ako to stavim na žarulju da će ona pregorjeti od topline i zagrijavanja....
tak da sam odusto od toga i najvjerojatnije prelazim na diode i postavljam ih ak nije prekomplicirano

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju