Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

neki susret oko vinkovaca

<< < (5/13) > >>

Guje:

--- Citat: benjamin_hawk - 29 Lipanj, 2011, 17:35:00 ---ja,emirf12,guje u osijek i ide ;) on nesto oce do osijeka ja do vinkovaca tak da me mozes i tamo ocekivat :D

--- Kraj citata ---
Ne pričaj gluposti, nit si me zvao, nit želim ići.

Jump33r:

--- Citat: Guje - 30 Lipanj, 2011, 01:19:11 ---Ne pričaj gluposti, nit si me zvao, nit želim ići.

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12:

tomovzo666:

--- Citat: benjamin_hawk - 29 Lipanj, 2011, 23:15:30 ---mene licno nije briga za negativne komentare.tak da ko oce da se dogovorimo da se nadjemo ko nece nek bude kuci,nebi saplako ni za jednim ko nebi doso a i ko kod oce doc nebi mu ni 0.5%zanemario i rekao da nedodje.i i da boltk kaze da bi doso bilo bi mi stvarno svejedno.ima vremena dogovorit cemo se mogli bi doci samo moram vidit sa svojim kada ce ici na godisnji ali mislim da je kasnije a mozemo se i preije dogovorit i tak nisi daleko mogu se nekad provozati do tamo

--- Kraj citata ---
ma kad got,samo mi javis par dana prije ,i reci, tad i tad,jel ja radim u 3 smjene,pa da se znam organizirati zbog posla

benjamin_hawk:

--- Citat: Guje - 30 Lipanj, 2011, 01:19:11 ---Ne pričaj gluposti, nit si me zvao, nit želim ići.

--- Kraj citata ---
nisam ja jest emir ;)

BoLT3K:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju