Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

high midrace by M.F. TEAM - komentari

<< < (20/39) > >>

animatrix:
jbg.. kad moras bit najbrzi, a najbrzi imaju motore u garazi i ne voze se.. pravi bajker je na cesti. slozi neku drlu i vozi se i ne gledaj na to tko je vise ulupao i ciji je brzi

pralas:

--- Citat: animatrix - 07 Srpanj, 2011, 21:58:09 ---jbg.. kad moras bit najbrzi, a najbrzi imaju motore u garazi i ne voze se.. pravi bajker je na cesti. slozi neku drlu i vozi se i ne gledaj na to tko je vise ulupao i ciji je brzi

--- Kraj citata ---
jbg,to je nenadjebivi gust kada pređes 13 000+ okretaja :drunken_smilie:
ma slozit cu serijalu,do proljeca raditi i onda skontati nesta sa velikom tabelom :frajer:

animatrix:
a jbg, je gust, ali gledaj se ekonomske strane, nemos ni po gradu, a kamoli djir neki..

PS: hocu te vidit na cesti jos ovo ljeto pizdo  ;D

pralas:

--- Citat: animatrix - 07 Srpanj, 2011, 22:02:01 ---a jbg, je gust, ali gledaj se ekonomske strane, nemos ni po gradu, a kamoli djir neki..

PS: hocu te vidit na cesti jos ovo ljeto pizdo  ;D

--- Kraj citata ---
ma gledaj,kap koja je prelila casu je jebena ekskurzija koju moram platiti u 9mj,to sam tek jucer saznao :sad3:
ne mozes se voziti po gradu ali ja sam se vozio ;D
da ne idem na more u 8mj sigurno bi me vidio,ali nastojat cu da do 20.7 to nekako sklepam pa cu se moci mirno voziti...

ovo ce biti ko s konja na magarca-jaci midrace-serijala majke ti kontam da cu popizditi na tome...

walkay:
Zato sad nemoj traziti serijske dijelove, nego DR EVO ili neki SPORT i stavi neki Leo Vince ili R i gotovo! Serijala ce ti biti opet preslaba, pa ces ponoviti isti slucaj!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju