Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
pralas:
--- Citat: Josip - 11 Srpanj, 2011, 19:53:09 ---a daj ivane pizdo jedna, nemoze ti bez čuninga da ga jebes!
stock, stock, stock..... a ono otvorija ispuh i od prvr place ide zx ili nesto tako
kralj si :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
hahahahha :toothy12:
imam ser. spuh od roxa koji je dobio po pički,tj. na grani dolje je dosta udubljen...
dns sam ga odnio majstoru da to proba srediti,ako uspije napraviti i bude dobro radilo onda nemam potrebe za stavljanje zx-a ili neceg drugo ;)
ali ako mi sjebe spuh onda cu morati,vidjet cemo sutra kako ce napraviti :laughing7:
Josip:
--- Citat: pralas - 11 Srpanj, 2011, 22:37:21 ---hahahahha :toothy12:
imam ser. spuh od roxa koji je dobio po pički,tj. na grani dolje je dosta udubljen...
dns sam ga odnio majstoru da to proba srediti,ako uspije napraviti i bude dobro radilo onda nemam potrebe za stavljanje zx-a ili neceg drugo ;)
ali ako mi sjebe spuh onda cu morati,vidjet cemo sutra kako ce napraviti :laughing7:
--- Kraj citata ---
izgleda meni da ti molis boga da to ne uspije sredit......
.....samo da imas razlog stavit nesto :toothy12: :toothy12: :toothy12:
pralas:
--- Citat: Josip - 12 Srpanj, 2011, 11:05:45 ---izgleda meni da ti molis boga da to ne uspije sredit......
.....samo da imas razlog stavit nesto :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
hahaha :toothy12:
salej600:
Jel imaš bar neki snimak da vidimo kako je to išlo?
pralas:
--- Citat: salej600 - 12 Srpanj, 2011, 11:31:18 ---Jel imaš bar neki snimak da vidimo kako je to išlo?
--- Kraj citata ---
imam negdje snimak tek nakon sastavljanja 100 kilometara dok nije bio nastelan (pola grama preteske rolice) i premekan centralni to je vrijeme najlosije isao...
zatim sam stavio mhr crveni centralni i 3.15gr rolice tada je jeo malu djecu ali nisam stigao snimiti jer je roost odmah pukao :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju