Tehnički kutak > Tuning skutera
Kratka getriba
(1/1)
B.E.G.A:
Evo da vam pokažem koliko su ItalKit i Carrera16 izgurali kratku ditekovu getribu :icon_biggrin:
Možda bi nakupio još koji km/h ali se previše prevrtava i čuje pa me strah da se ne razleti,ali to sad nije bitno...
Pod hitno trebam neko produljenje (jer brijem da bi navukao još toliko) :frajer: ;D
vktr:
--- Citat: B.E.G.A - 28 Lipanj, 2011, 19:42:32 ---Evo da vam pokažem koliko su ItalKit i Carrera16 izgurali kratku ditekovu getribu :icon_biggrin:
Možda bi nakupio još koji km/h ali se previše prevrtava i čuje pa me strah da se ne razleti,ali to sad nije bitno...
Pod hitno trebam neko produljenje (jer brijem da bi navukao još toliko) :frajer: ;D
--- Kraj citata ---
dečko sj#bo si se , dole je graf za visinu, vidi se da si se s nekog žešćeg brjega zaletio :toothy12:
aaa zajebavam se
Iwo SR Tuono:
Hahahahha kakav fail xDD
Al ide s tim prijenosom 105 sigurno
B.E.G.A:
--- Citat: vktr - 28 Lipanj, 2011, 19:47:37 ---dečko sj#bo si se , dole je graf za visinu, vidi se da si se s nekog žešćeg brjega zaletio :toothy12:
aaa zajebavam se
--- Kraj citata ---
Znam da zajebavas ;D
To je free aplikacija koja pokazuje samo brzinu,a to dolje je nepomican prozorcic koji kad stisnes otvori ti iTunes da kupis orginal aplikaciju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju