Tehnički kutak > Tuning skutera

MOLIM POMOC OKO ODABIRA AUSPUHA

(1/5) > >>

ivan16:
Evo sad sljedeci tjedan mislim stavljat malossi multivar i neki auspuh imam na raspolaganju do 3000kn.
Kasnije bih htio stavit kit malossi mhr replicu  pa koji bi auspuh bilo najbolje stavit za taj kit da ga poslije ne trebam mijenjat .
I ako ko zna cijenu malossi replice kita i multivara .Motor je  gilera runner sp50
 :help: :help: :help:   

dino_sk:
ak ces stavljat mhr replica kit onda moras karburator,radilicu mijenjat a to je malo skuplji tuning
a svejedno ak ces stavljat kit i ak neces uzmi  yasuni r ili mhr replica spuh

neer:
ja sma stavio zx-a,17,5 mm karb i skuter iude predobro a na njemu je replica mhr ..tako da je ovo sasvim solidna kombinacija

Crazy Kuree:
ne yasuni r baš nije za serijalu  replica je dobra tak za to al skoro iste performance možda čak i bolje daje giianelli reverse a jeftiniji od replice dosta to ti je najpametnije rješenje... i umjesto replice uzmi base kit malossi sport 70 1300kn otprilike,multivar 450-500kn auspuh neznam al ne bi trebo bit više od 1200kn to ti jedan sasvim sloidan setup koji dobro ide a dugo traje to ti i poklapa ti 3000kn karb i radilcu neš morat mjenjat,samo diznu u karb. a za replicu ti najviše moreš izvuč sa nardom ili shotom ta dva auspuha također mogu na base samo treba znat podesit da nema one rupe u ubrzanju do 15 km/h al ta dva nemogu na serijalu čistu a od zx je reverse jači

ivan16:
E JEL KO ZNA CIJENU OVIH SPUHOVA:giianelli reverse,malossi replice i narda
Ja bi najrađe uzeo malossi replicu spuh i jel bi bil dobra za taj kit ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju