Općenito > Generalno o skuterima

50ccm - Kymco Super 8 vs Kymco Agility city vs Aprilia Sportcity

<< < (3/4) > >>

Iwo SR Tuono:
Ako zivis u rijeci nema skutera koji je dobar za tebe a da je 50cc, bez rezospuha i multivara voznja je nemoguca,uzbrdo si prespor pogotovo na ovu stranu prema viškovu ;)
Po meni uzmi polovnog talijana s malo kilometara,ulozi u auspuh kevlar remen i multivar i to je to otprilike,za rijeku treba dobar vxr da bi drzao korak s prometom ;)

ajme_meni:
Evo mali update.

Danas sam bio u LS moto vidjeti za Jog-R, i tip mi kaže da ih nema i kako sam skužio niti će ih biti.
Jog - RR uopće nije na cijeniku.

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Lipanj, 2011, 01:00:26 ---Ako zivis u rijeci nema skutera koji je dobar za tebe a da je 50cc, bez rezospuha i multivara voznja je nemoguca,uzbrdo si prespor pogotovo na ovu stranu prema viškovu ;)
Po meni uzmi polovnog talijana s malo kilometara,ulozi u auspuh kevlar remen i multivar i to je to otprilike,za rijeku treba dobar vxr da bi drzao korak s prometom ;)

--- Kraj citata ---

mislim da će biti baš ovako kako si napisao. Čak si i uzbrdicu za Viškovo pogodio :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: ajme_meni - 29 Lipanj, 2011, 22:51:36 ---Evo mali update.

Danas sam bio u LS moto vidjeti za Jog-R, i tip mi kaže da ih nema i kako sam skužio niti će ih biti.
Jog - RR uopće nije na cijeniku.

mislim da će biti baš ovako kako si napisao. Čak si i uzbrdicu za Viškovo pogodio :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Jog-R il ni jedan :hmh:
Uzmi ga onda polovnog opet ima jaci sus nego rox :icon_thumright:

JogFromYamaha:
jogrr ima vise susa bolje ubrzava a i u brijeg je jaci
kosta ti 15300kn i dobavljiv je

Miki-speedy:

--- Citat: JogFromYamaha - 30 Lipanj, 2011, 10:54:25 ---jogrr ima vise susa bolje ubrzava a i u brijeg je jaci
kosta ti 15300kn i dobavljiv je

--- Kraj citata ---
I udobniji od rox i lakse ide na zadnji od dosta skutera,samo da mu je podnica malo niza i veca ostalo bez zamjerki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju