Ostalo > Motocikli

Derbi senda SM 125 4t ili Yamaha Xt 125 X

<< < (4/5) > >>

homer_simpson:
imam kupca, ide papa ovaj mjesec :)

filiplatinovicz:
bas se veselim zbog tebe! kad stiže vojvoda???  :toothy10:

homer_simpson:

--- Citat: filiplatinovicz - 07 Studeni, 2006, 23:01:48 ---bas se veselim zbog tebe! kad stiže vojvoda???  :toothy10:

--- Kraj citata ---

uskoro, odlučio sam sad ubost, s obzirom da je jeftinije :), pa makar cijelu zimu morao gledat motor u garaži :icon_biggrin:, ali ni to me neće spriječit da se vozim po dvorištu, da se malo bolje naučim šaltat i osjetim motor kolko tolko i taman ga razradim do proljeća :glasses2: :glasses9:

homer_simpson:

--- Citat: homer_simpson - 08 Studeni, 2006, 19:08:05 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 07 Studeni, 2006, 23:01:48 ---bas se veselim zbog tebe! kad stiže vojvoda???  :toothy10:

--- Kraj citata ---

uskoro, odlučio sam sad ubost, s obzirom da je jeftinije :), pa makar cijelu zimu morao gledat motor u garaži :icon_biggrin:, ali ni to me neće spriječit da se vozim po dvorištu, da se malo bolje naučim šaltat i osjetim motor kolko tolko i taman ga razradim do proljeća :glasses2: :glasses9:

--- Kraj citata ---

i da, hvala kaj ti je drago :toothy9:

filiplatinovicz:
naravno da mi je drago... veseli me svačije ostvarenje želja. zima nije prepreka da se uz odgovarajuću opremu i vozi... damo da nije kiše snijega i poledice. Bit će valjda i ljepših, toplijih dana, kakav je bio danas, idealan za drive!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju