Općenito > Generalno o skuterima

Peda desire RS 50

<< < (3/4) > >>

luna500rr:

--- Citat: ivansp - 27 Lipanj, 2011, 20:12:50 ---kolega ima pudu desire 2007 godina,prešo je 21000 km da nije ništa dirao na motoru,promjenio par puta ulje u prijenosu i to je sve,toči ulje kad svira i deri po gasu i nikad problema...novi je išo 70 tak da ove priče o 90 zajebi,sad ide 55 al zato jer je remen katastrofa,možeš ga rukom svuči bez otpuštanja variomata.....troši ko upalječ al doslovno,eto toliko o kinezerima,21000 kn preči bez ikakvih problema,jedino je dost težak za vozit i skretat to mu je katastrofa,al za 7000kn kolko je bio novi kad ga je kupio skidam kapu....usput dal neko zna dimenzije remena za taj motor i rolica dimenzije i gramažu ....i ako neko ima original auspuh,onaj top njegov za prodat.

--- Kraj citata ---

remen je serijski 788x17, najbolje radi s 804x17.5
ja ti imam spuh od lune, al varen i sve to... nadji spuh od vision 2 da se tise cuje, isto ce ici...

e ti govoris o obicnoj pedi desire, ovo je neki special samo 900 komada izradjeno, obicna peda ide oko 65-70, ubrzava dlaku bolje od lune, a na ovom cudu smo ja i frend zaobisli lika na sf dvici, naravno utekne sf u startu al poslje samo zujne peda krajnjega :drunken_smilie:

cim prilika snimit cu ubrzanje spram moga cuda :icon_thumright:

JogFromYamaha:
imas starije ali samo sharkovi su imali lc minarelli masinu i bila je limitirana edicija samo i bilo je ac i oboje su isle preko 75 bez muke
ove pekiezerke su tak tak

ivansp:

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Lipanj, 2011, 20:16:01 ---788x17x28 je remen
a utezi su orginal 6.5 grama
najbolje ide s 4.5 grama 15x12mm

--- Kraj citata ---

sa 2 grama lakšim rolama da ide bolje a ništa drugo rađeno.....
da ovaj njegov je obični mislim čak da u knjižici piše neš oko 1kw a ovaj ima 5, i 80 kila,jbt,a runner 3.5kw i 100kila.....

pralas:

--- Citat: ivansp - 27 Lipanj, 2011, 20:33:19 ---sa 2 grama lakšim rolama da ide bolje a ništa drugo rađeno.....
da ovaj njegov je obični mislim čak da u knjižici piše neš oko 1kw a ovaj ima 5, i 80 kila,jbt,a runner 3.5kw i 100kila.....

--- Kraj citata ---
jaooo i ti gledas sta pise u knjizici ::)

MIKSETA:
Luna i moj frend ima kinez kopija aprilia Hamachi se zove u krajnoj ide do 9500 okretaja  :)
Sve je serijala ali ide i ja se cudim kako to  :)
Mozda ove noviji su neke nabudjene seriske masine sa diskom iza iako su chinarelli  :drunken_smilie:
Edit:
A na blagoj nizbrdici zicer okretaje skoce do 10 000 :S xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju