Tehnički kutak > Tuning skutera
Olaksavanje magneta
Jump33r:
Ja mislin da je J.U.R.C.A na svom zipu bija olaksava ili cak Mmario, negdi san to cita... mozda nije, mozda je. :dontknow:
Vidija san i po stranin forumima da to rade(nakraju ipak nabace selletru). Ako ti bas toliko znaci taj magnet stavi selletru. :toothy12:
A taj bolji odaziv i visak okretaja ces ti malo morgen osjetit na serijali, probaj pa se uvjeri sam.
Miki-speedy:
--- Citat: Jump33r - 28 Lipanj, 2011, 13:27:25 ---Ja mislin da je J.U.R.C.A na svom zipu bija olaksava ili cak Mmario, negdi san to cita... mozda nije, mozda je. :dontknow:
Vidija san i po stranin forumima da to rade(nakraju ipak nabace selletru). Ako ti bas toliko znaci taj magnet stavi selletru. :toothy12:
A taj bolji odaziv i visak okretaja ces ti malo morgen osjetit na serijali, probaj pa se uvjeri sam.
--- Kraj citata ---
Serijali? :icon_scratch:
MojSkuter: Piaggio NRG
Auspuh: Hebo Performer
Kit: Airsal Racing
Ostalo na skuteru: Malossi Multivar,Malossi Fly
Pise fino sa strane :icon_tongue:
Jump33r:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 28 Lipanj, 2011, 13:29:01 ---Serijali? :icon_scratch:
MojSkuter: Piaggio NRG
Auspuh: Hebo Performer
Kit: Airsal Racing
Ostalo na skuteru: Malossi Multivar,Malossi Fly
Pise fino sa strane :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Dobro aj moj bed. ;D
Al svejedno ne mislin da ce bit neko poboljsanje. Al ako imas volje svakako probaj pa javi. :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: Jump33r - 28 Lipanj, 2011, 13:31:13 ---Dobro aj moj bed. ;D
Al svejedno ne mislin da ce bit neko poboljsanje. Al ako imas volje svakako probaj pa javi. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A necu to svakako radit dok ne nadjem nekog ko ce mi izbalansirat :dontknow:
SRAD:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 28 Lipanj, 2011, 13:33:26 ---A necu to svakako radit dok ne nadjem nekog ko ce mi izbalansirat :dontknow:
--- Kraj citata ---
Magnet se može izbalansirati isto kao i kotač na osovini sa trnovima koji ga fiksiraju, samo što se balansira skidanjem materijala svrdlom gdje je potrebno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju