Tehnički kutak > Tuning skutera

Hebo Manston Replica + serijski spuh

<< < (2/3) > >>

massi:

--- Citat: dado-tuning - 27 Lipanj, 2011, 00:49:20 ---yasuni r  :hello:

--- Kraj citata ---
ma kakvi yasuni r ja bi na manston replicu stavio c 16 i karb 19 sa dobro ustelanim prijenosom treba ici
a ako oce da ima nesto smirenije i da se ne dere onda nek stavi drugi cilindar sa leo tt i pusti karb koji ima

dado-tuning:
mislio sam da ide (donekle) i da mu traje,ovako nebi bas stavio c16,dosta bi bio i nardo...

massi:

--- Citat: dado-tuning - 27 Lipanj, 2011, 01:12:45 ---mislio sam da ide (donekle) i da mu traje,ovako nebi bas stavio c16,dosta bi bio i nardo...

--- Kraj citata ---
ili nardo da zaboravio mu napisati
ali tako bi ja nema se sta stedit taj cilindar nego posteno ga razradit i vrtiti to je cvaja rulz  :headbang:

Crazy Kuree:
Jedna karika ne dihta dobro ispod 9000 obrtaja, vjerujem da bi išao ko seriski sa nešto većom krajnjom

Bero:
znao sam jednog koji je vozio due+ na serijskom auspuhu od sr-a.imao je rupicu na auspuhu izbušenu bušilicom na koju je redoviti palio cigaretu nakon vožnje.

sječam se da je imao karb 21 na skuteru, motor je prešao jako puno km, i to ne lagane vožnje nego autoput vožnje puni gas.

performanse nikakve, samo viša krajna brzina.

dok sam ja tada vozio polini sport 70, na serijskom skuteru koji je fino potezao i ima nešto višu krajnu,

sada jedino ako kasnije nemisliš stavljat nešto jače na scoot... kupi heba u tom slučaju. ako ne topla preporuka neki sport kit, pa na serijski auspuh ili još bolje, yasuni R, ili neki slabiji ili jeftiniji tipa zx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju