Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini

<< < (7/11) > >>

warez:
Ovako zanima ma me imam peugeota speedfightera 2 dal bi mi sto skutera isa brze kad bi stavio ovaj polini auspuh sve je serijski samo mu je jedna blokada skinuta hvala

MP Tuning:

--- Citat: warez - 01 Srpanj, 2011, 13:46:02 ---Ovako zanima ma me imam peugeota speedfightera 2 dal bi mi sto skutera isa brze kad bi stavio ovaj polini auspuh sve je serijski samo mu je jedna blokada skinuta hvala

--- Kraj citata ---
a isao bi nesto malo malo malo malo bolje,ali ako ti je sve serijsko nemoj očekivat neke vece performanse,ako hoces da ti ide skut dobro onda stavi veci karb,poskidaj sve blokade,variomat,lakse rolice i dizna :icon_thumright: :headbang:

steeef:
prva stvar taj polini spuh je prejak i preskup za serijalu,stavljaju ga na midrace ak ne i na jače setapove tak da bi to bilo neisplativo..za tu lovu kupi neki spuh tipa zx i stavi variomat tipa polini speed control ili malossi multivar i toe to..sve dalje ti nosi sa sobom puno više para i puno više jebavanja.

dino895:

--- Citat: warez - 01 Srpanj, 2011, 13:46:02 ---Ovako zanima ma me imam peugeota speedfightera 2 dal bi mi sto skutera isa brze kad bi stavio ovaj polini auspuh sve je serijski samo mu je jedna blokada skinuta hvala

--- Kraj citata ---

Neisplati se  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Kraj citata ---
Prvo i osnovno,s koliko para raspolazes,tj. mislis da ulozis u skut?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju