Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

3 ZG MEET

<< < (6/19) > >>

maminjo:

--- Citat: ivanm - 29 Lipanj, 2011, 07:26:08 ---ne, postoje ove 3 vrste ljudi:  1. oni koji voze serijalu i ne šarafe po motoru (eventualno variomat i spuh) ko npr. tvoja sestra i zrinja do jučer
                                         2. oni koji tuniraju skuter i šarafe po njemu sami (najpoželjnije) kao ja itd..
                                         3. oni koji tuniraju skuter a žele da im drugi stalno nešto doštelavaju - najnepoželjnija vrsta (jer kad imaš tuniran neminovno je da će se šarafati, nema tu zašarafi i vozi)   ZATO NORMALNI SERVISI NE RADE TO. jer treba stalno nešto a njima se to ne isplati..

ti si sad na prijelazu između 3. na 2. vrstu i primoran si postati 2. vrsta ako želiš opstati u tuning svijetu..

--- Kraj citata ---

To je to :icon_thumright:
pa to sam isto i ja napiso, samo ja sa gledišta vozača,ulagača i potrošača(što je većina), a ti sa gledišta mehaničara i servisera......naveo si iste tri kategorije samo definirane na drugačiji način što je razumljivo :icon_thumright: :icon_thumright:
obojica se slažemo da treću skupinu treba izbjegavati kako vozači tako i serviseri :icon_thumright:

Ivan_drifter:

--- Citat: Luka_B - 29 Lipanj, 2011, 01:24:20 ---nisam regan, a zvonsu skuter ide kod cok-a na nosace za bb; ja bi jos i iso al se zvonko nece vozit samnom :(

--- Kraj citata ---
pusti zvonsa mozda pokupis neku dobru picku a kaj ak bude zvons iza nemas je di smjestit :dontknow:
razmisljaj pozitivno

Biker686:

--- Citat: mrcina - 29 Lipanj, 2011, 08:34:08 ---đes biker, ideš se blamirati.

--- Kraj citata ---
Malo blamaže uvijek dobro dođe  ;D

Ivan_drifter:
doci ce se kurcit s zx-om i multivarom i svojom fus kombinacijom rolica.....a kad ga neko nadere vadit ce se da je remen kriv...joj biker biker...hehehe

Ivan_sf_2:
Pozz decki možda i ja navratim sa drifterom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju