Tehnički kutak > Tuning skutera

sta stavit na aeroxa za 6000kn

<< < (5/7) > >>

igor.sb:
de laze taj gps

90...wtf?

nest ti to nisi dobro slozio  :icon_tongue:

Crazy Kuree:
gljiva NE na 12 to trebaš znanja da podesiš na 12 a neš ništa skoro dobit osim zvuka...

ChRiStIaN:

--- Citat: gumy - 06 Veljača, 2008, 00:24:32 ---neznam kak ti sa mhr klipom ide 110.. po kojem satu? meni po gps-u, sa svim ovim što imam, ide 90.. smješno ali istina.
kiko- ako ćeš uzimat midrace gledaj da tu imaš dosta šarafanja i štelanja, ako imaš volje za to onda ovo što su ti ostali već napisali.

--- Kraj citata ---

pa bio je filmic di ide 100 jer nije bilo mjesta da ide vise...snimano je na prometnoj prometnici! Neznam u cem je problem i zasto nebi mogo ic a to sta mi niko ne vjeruje se ne zamaram s tim...znam ja kako ide a znaju i oni koji su ga vozili...pusa!  :dontknow:

@ dvd aerox - javi se na PM ili ICQ...MSN mozes al nsiam cesto tam jer m ine radi bas...

SlowRider:

--- Citat: gumy - 06 Veljača, 2008, 00:24:32 ---sa svim ovim što imam, ide 90..

--- Kraj citata ---

Ti nesto nisi dobro slozio  :laughing7: Vjerojatno ti prijenos ne dodje u max. omjer.

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 06 Veljača, 2008, 14:47:54 ---
--- Citat: gumy - 06 Veljača, 2008, 00:24:32 ---sa svim ovim što imam, ide 90..

--- Kraj citata ---

Ti nesto nisi dobro slozio  :laughing7: Vjerojatno ti prijenos ne dodje u max. omjer.

--- Kraj citata ---

..mislim da uopće nije upitno njegovo slaganje..zna on kako to treba

ne valja taj gps sta taj satelit (ili kako se vec mjeri) gore zna koliko ti ides  :toothy11:

:toothy12: (sala mala)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju