Tehnički kutak > Tuning skutera

sta stavit na aeroxa za 6000kn

<< < (3/7) > >>

ChRiStIaN:
za 6 soma se ne slaže base...mislim možeš nakrcat skuter djelovima al ono...bespotrebno. nece bas nekaj ic kolko sam pratio base kiteve

eo ja ulozio oko 6 soma na svog, nemam kit a ide mi 110 po satu u krajnjoj, dize do 11000 okretaja, cuje se, ubrzava super i ide...cisto sam zadovoljan, a najvise jer je ostao 50! samo mijenjam klip na 10000 km koji vec iam doma isti ko ovaj MHR team sta je gore

ak bas oces kit, stavi midrace neki solidni...npr. due+, nardo, deltu, TPR vario itd.

DvdAerox:

--- Citat: KicHo7 - 05 Veljača, 2008, 19:45:21 ---za 6 soma se ne slaže base...mislim možeš nakrcat skuter djelovima al ono...bespotrebno. nece bas nekaj ic kolko sam pratio base kiteve

eo ja ulozio oko 6 soma na svog, nemam kit a ide mi 110 po satu u krajnjoj, dize do 11000 okretaja, cuje se, ubrzava super i ide...cisto sam zadovoljan, a najvise jer je ostao 50! samo mijenjam klip na 10000 km koji vec iam doma isti ko ovaj MHR team sta je gore

ak bas oces kit, stavi midrace neki solidni...npr. due+, nardo, deltu, TPR vario itd.

--- Kraj citata ---

a sta imas tocno gore? team 50 cc? pa i to je kit u nekom smislu..

sa 6000 mozes slozit base, al se moras znat snac.. tj. negdje preko ga slozis bez beda, a kod nas su cjene katastrofalno visoke.. fala k.... da zivim blizu trsta  :notworthy:

vpucko:
ima serijski cilindar 50 ccm ali ima klip MHR team :)

ChRiStIaN:

--- Citat: vpucko - 05 Veljača, 2008, 21:44:30 ---ima serijski cilindar 50 ccm ali ima klip MHR team :)

--- Kraj citata ---

yep

@ dvdaerox - nije bed za djelove, ak ces slagat ista ima mjesta di se naruci pa ti salju postom il ti neko kupi npr. u ZGBu pa ti basom posalje...

K...I...K...O:
e a sta bi bilo da sad dok mi samo zx gore stavim gljivu na karb...mi se imalo isplati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju