Tehnički kutak > Tuning skutera
italkit 70
Bero:
--- Citat: DOMI ROXx - 25 Lipanj, 2011, 10:17:42 ---al ja sam bas sada se zagrijao za italkit alu 70 htio bi bas vidit kakav je on nezz koji da uzmem ako su slićnih performansa uzeo bi ital kit hvala bero
--- Kraj citata ---
Možeš saznat ako od onoga tko ga je imao DOVOLJNO DUGO, desetke tisuća km da ti može iznjeti pravo mišljenje iz iskustva. Ako ga netko vozi 1000 km i hvali na sve strane može ga hvalit jer mu se nije stiglo ništa destit,
kao da si mene pitao za prvi due + unutar 500 km, isto nisam imao zamjerke :) ali opet bi ga uzeo
Iwo SR Tuono:
Italkit ima bega na morini bloku pa ce ti on rec vise,ne pratim njegov projekt pretjerano otkad je zavidao karb ali procitaj njegov projekt,svasta ces saznat korisno :icon_thumright:
Crazy Kuree:
Nisu priče ovo za due+ klip, meni je isto jedan puko, također u prijatelja napuko sa svih strana, gumi ima jedan ili više pukniti i ima još par članova sa istim iskustvom. Ali od prošle ili predprošle godine se prave malo drugačiji klipovi za due+ na minarelli mašini, navodno ima 2ks više zbog toga. asso werke je i dalje marka al gornji dio poliran, čini mi se rupe malo manje i nov bude premazan nečim žutim. Zanimljivo da je svima puco na minarelli mašini, vjerujem da je to pucanje riješeno sa novim klipom
EdoSP:
--- Citat: Crazy Kuree - 25 Lipanj, 2011, 14:15:09 ---Nisu priče ovo za due+ klip, meni je isto jedan puko, također u prijatelja napuko sa svih strana, gumi ima jedan ili više pukniti i ima još par članova sa istim iskustvom. Ali od prošle ili predprošle godine se prave malo drugačiji klipovi za due+ na minarelli mašini, navodno ima 2ks više zbog toga. asso werke je i dalje marka al gornji dio poliran, čini mi se rupe malo manje i nov bude premazan nečim žutim. Zanimljivo da je svima puco na minarelli mašini, vjerujem da je to pucanje riješeno sa novim klipom
--- Kraj citata ---
due+ za minarelli cak ima i modularku(dvodijelnu glavu koja poboljsava hladjenje) da ja imam minarelli skuter,prva opcija due+ sa modular glavom,a i boga mi za svoj skuter da sam pri kesu uzeo bih due+ sa takvim setupom kao sto ti planiras
DOMI ROXx:
odluka je ipak pala na italkit idem probati nešto novo da se napokon sazna prava kvaliteta italkita :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju