Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
slike naših meetinga, vožnji itd.
robert:
Sto kažete kad bi ja na svom serveru napravio jednu galeriju slika sa naših susreta, vožnji itd. u koju bi mi mogli stavljati slike tako da je sve na jednom serveru i ljepo pregledno? a ta galerija bi mogla biti ovdje u vrhu linkovana pa ako neko želi vidjeti slike koje smo naprimjer napravili na grobniku nemora tražiti tu po forumu nego ima direktan link!
eladio:
--- Citat: robert - 05 Veljača, 2008, 15:56:43 ---Sto kažete kad bi ja na svom serveru napravio jednu galeriju slika sa naših susreta, vožnji itd. u koju bi mi mogli stavljati slike tako da je sve na jednom serveru i ljepo pregledno? a ta galerija bi mogla biti ovdje u vrhu linkovana pa ako neko želi vidjeti slike koje smo naprimjer napravili na grobniku nemora tražiti tu po forumu nego ima direktan link!
--- Kraj citata ---
samo ti daj :icon_thumright:
robert:
evo ti link pa ugradi ga gore negdje pod sticky ili slično!
http://scooter.zippo-friends-croatia.com/index.php
slike uploadam večeras!
mrcina:
kad to napraviš daš link eladiu da ga postavi na forum i na naslovnicu mojskuter servera.
nego hočeš slike sa nekih sastajanja prije. imam tog dost a ostatak čak mogu i drugi dopuniti ako nekaj fali.
robert:
to i jest moja ideja! ako imaš slika od prije nego što sam ja počeo slikati onda ih komprimiraj (rar ili zip) i uploadaj ih negdje!
ja ih downloadam, po potrebi obradim i uploadam u odgovarajuće albume!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju