Tehnički kutak > Garaža
pgo rodo show
Miki-speedy:
--- Citat: luna500rr - 15 Studeni, 2011, 21:13:39 ---serijski sprint ima 1.8mm squish pa se malo grije, ako je radio manje ture sigurno nije moga zaribat...
da ga je ucepio u jaci brjeg odnio bi ga vrag hehe
aleksa imam ti ja felge s novim sava mc10 gumama za tvoj skut ako si zainteresiran :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Isao je redovno na Majevicu i mu se motor nikad nije pregrijao jedino je prednji disk se pregrijavao :laughing1:
Squish mu je bio 1,2mm u to sam se ja uvjerio 100%
aleksapgo:
--- Citat: ---Provjeri neki podizac za CPI,keeway, i ostale kineze mislim da ti pase za njih
--- Kraj citata ---
nasao sam podizac ,oko 15-20 e .stize mi posle nowe godine..posto nema sad na stanju ;)
--- Citat: ---Benjo je na sprintu presao oko 2.000km bez plastika hladjenja,prodao ga i eno idalje vozi
--- Kraj citata ---
Nisam vozio bez hladjenja ako da ,ne znam :DDD
--- Citat: ---aleksa imam ti ja felge s novim sava mc10 gumama za tvoj skut ako si zainteresiran
--- Kraj citata ---
bas mi trebaju nowe gumi i dobre ali bas dobre felne ,samo posto si ti iz bih ne znmakkako bi mi poslao a i ne bi mi se ispalito ja sam iz SRBIJE.
squish sta je to ?
i Sad jedno pitanje u vezi polu otvorenog cilindra
NIkao da vas pitam ,sad sam se setio
sad kad sam skidao video sam da mi otvor-izlaz ili kako vic polu zatvoren
jel to moze da pretavlja neki vid blokade i sta da radim
ne znam ako mi budu skinuli tu polivinu sta ce da se desi
da ne zaznem cilindar i klip i kraike sa njim
evo slika :
nego mi nesto kao izrisovan i crn klip izgleda da moram karike da menjam ;)
animatrix:
mozes otvoriti taj ispusni kanal na promjer grane auspuha, ici ce dosta bolje. a vidi se da imas riseva u pm..
aleksapgo:
znaci da bude isti promer kao na spuhu . ok :)
odakle sad risevi ,j**** mu mater :D
stavio sam skorije klip ,j**** mu sunce :D
j#boteee strasno :Dsad moram i klip i karike da stavljam jaooo
walkay:
To ce uskoro zaribati, ako ne stavljas normalno ulje i raditi mjesavinu od 2%! Jesi pojacao mjesavinu kad si stavio novi klip i karike, jesi opce razradio karike?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju